Wcale nie jest jakoś dużo drożej niż było, a podawanie tych cen od jest trochę bezsensu, bo ekobonus wpada z domysły, więc Executive AWD przykładowo to jest 225 200.
Cytat: jakubsiemaszko w 07 Stycznia 2026, 16:31:58Wcale nie jest jakoś dużo drożej niż było, a podawanie tych cen od jest trochę bezsensu, bo ekobonus wpada z domysły, więc Executive AWD przykładowo to jest 225 200.Ceny są rozsądne.
Dobrze chociaż że podnieśli DMC przyczepy do 2000 kg w wersji AWD, tylko że nie ma nigdzie automatycznego haka tylko demontowane manualnie dostępne w późniejszym czasie.
No tak tylko że za 2- 3 miesiące mają wrócić to tych docelowych (wyższych) więc nie będzie tak różowo - chyba że Toyota specjalnie zawyżyła cennik aby zostawić niższą cenę w przyszłości.Tymczasem u dealerów dostępne są w przedsprzedaży wersje uboższe (zamawiane wcześniej), bogatsze wersje oraz z AWD-i będą będzie można odbierać dopiero w okolicy maja :(Tak, że czar prysł i trzeba iść gdzie indziej, chyba że ponoć poprawiony układ napędowy przeważy szalę w stronę tego modelu a to dopiero podczas jazd próbnych za kilka tygodni.
W kwietniu 2024 za topową wersję bez HUD czy matrix led, chciano ode mnie 226kpln...ja tam nie widzę, że jest drożej biorąc pod uwagę wyposażenie, nawet jest wtedy ciut taniej.Nie porównuję do ostatniej wyprzedaży, tu chcieli wypchnąć stary model.
Cytat: Krisman w 07 Stycznia 2026, 17:40:08W kwietniu 2024 za topową wersję bez HUD czy matrix led, chciano ode mnie 226kpln...ja tam nie widzę, że jest drożej biorąc pod uwagę wyposażenie, nawet jest wtedy ciut taniej.Nie porównuję do ostatniej wyprzedaży, tu chcieli wypchnąć stary model.Pod koniec 2024r. 228k kosztowało Executive 4x4 z panoramą i Tokio Red, można było jeszcze dodać tylko JBLa, więc nowa cena faktycznie nie szokuje.