myślę nad (...)
Cytat: mxv1 w 19 Maja 2026, 19:30:34myślę nad kolorem: 4V8 Avant-garde BronzeNie możesz takiego wziąć, bo ja taki zamówiłem i się nam pomylą!
myślę nad kolorem: 4V8 Avant-garde Bronze
Mata Bagażnika Gumowa
Cytat: mxv1 w 19 Maja 2026, 19:30:34Mata Bagażnika GumowaMnie powiedziano, że to jest w Exec na wyposażeniu standardowo..A cena? Hm.. Płacisz za panoramę, kolor i pakiet protection. Resztę masz w tej ofercie za darmo.No jednak szału ni ma..
Panowie niepokoi mnie jedna sprawa, zamówiłem wersje executive i oglądając testy nie widzę ikony na ekranie od wentylacji foteli, a w wyposażeniu jest taka opcja, o co kaman? Chyba nie chodzi im o dziurkowaną skórę i piszą o wentylacji ??
Cytat: Andrzej1158 w 19 Maja 2026, 20:46:01Panowie niepokoi mnie jedna sprawa, zamówiłem wersje executive i oglądając testy nie widzę ikony na ekranie od wentylacji foteli, a w wyposażeniu jest taka opcja, o co kaman? Chyba nie chodzi im o dziurkowaną skórę i piszą o wentylacji ??Ale jakie testy?Podlinkuj coś.Ikona jest po kliknięciu w fotelik na ekranie.A przy okazji pytanie do posiadaczy takowej: jak to jest w poprzedniej generacji? Ta wentylacja dmucha, czy zaciąga? Bo ponoć dwie szkoły wdrożenia tego są.. Sprawdza się?
Dzięki
tylko fotel mnie "straszy"
Co do rozmiarów kół...
jak to jest w poprzedniej generacji? Ta wentylacja dmucha, czy zaciąga?
Cytat: andizy w 19 Maja 2026, 21:32:08tylko fotel mnie "straszy" Powiedzcie lepiej, co z tymi matrixami. Zapowiedzieliście testy na dzisiaj.Sprawdza się toyotowska implementacja?Zwykłe "automatyczne długie" im nie wyszły i nie korzystam z tego..
Cytat: jerryy w 19 Maja 2026, 21:31:10Co do rozmiarów kół... A właściwie to gdzie są dostępne te ichniejsze zapisy homologacyjne rozmiarów kół dopuszczonych? Ktoś to wie/widział?
Cytat: Henio w 19 Maja 2026, 20:53:13jak to jest w poprzedniej generacji? Ta wentylacja dmucha, czy zaciąga?W RAV4 V zaciąga, sprawdza się.