Dla mnie to nie do pomyślenia za tyle kasy :(. Płacimy coraz więcej a dostajemy oczywiście jak chcemy jakieś braki :( (korozje itd)
Internet uczy roszczeniowości a trzeba podejść do tego inaczej. Odpowiedz sobie na pytanie co zrealizuje Twoje wymagania. Niestety ale przy wtrysku di i gpf jest normą podlewka pb więc już jeden problem masz wspólny dla tych rozwiązań i XXX marek/modeli do odstrzału. Do tego trzeba nadmienić że ten problem istnieje od pewnie (strzelam) 25lat przy każdym dieslu z DPF.
Ktoś teraz napisze kiepskie plastiki hmmm mam styczność z nowymi autami różnych marek i dla mnie jedyna różnica to w jednej jest badziew przysłowiowo z prawej a w drugiej marce z lewej kwestia tego co nas bardziej dtażni. W te wakacje miałem do dyspozycji nowe Hyundai i Kia krótko opisując żenada.
Możesz też w ramach roszczeń od motoryzacji zainteresować się europejskimi autami wtedy tak potwierdzę Ci że np. passat b9 będzie lepiej wyciszony no ale tak na początek 20 modułów objętych akcjami serwisowymi, opadające lampy, nie otwierające się wlewy paliwa i inne...dobroci a gdzie jeszcze szczęśliwa mechanika typu wodne intercoolery, mokre paski rozrządu albo DSG i konieczność wgrywania softów na poprawkę bo muszą spełniać eko normy a nie sorki b9 jest na tą chwilę bez tej możliwości
Widzisz i tak bym Ci mógł pisać i pisać tylko co z tego wynika...tak właściwie nic, nie ma auta idealnego ani producenta który troszczy się o klienta a podejście pt. Ja sobie nie wyobrażam za tyle kasy to i tamto w przypadku motoryzacji jest