Jako,że użytkuje Carinke tak samo jak Konrad,blisko roku,to napisze tu conieco.Otóż w mojej Carince oprócz rzeczy czysto eksploatacyjnych wymieniłem pocący sięz tyłu cylinderek od hamulca bębnowego.Wymieniłem na oryginalny,taki jak miałem zamontowany,niestety trzy inne zamienniki niepasowały,aż założyli mi w ASO oryginalny.Lekko zaczyna mi sięsilnik pocić od strony rozrządu,winne będą temu uszczelniacze,ale z tym to do wymiany paska poczekam,bo jest to dopiero pocenie.Rzeczą eksploatacyjną można też nazwać końcówki wewnętrzne i zewnętrzne układu kierowniczego,chyba ,że nie,to je też wymieniłem,bo stukało.Ogólnie niewliczając żaróweczki światła postojowego,to nic sięniezepsuło.Poprostu super wozik.Wymieniam olej co 8-10tyś.km,co jest odnotowywane w książeczce ASO(zero zużycia oleju na bagnecie).Bezawaryjna Carina E,he,he,jedyna rzecz,to felerny cylinderek z tyłu przez 160tyś.km.Nikt by nieuwieżył,mimo tego,że mam brytyjczyka z 95'roku.Pozdrawiam wszystkich użytkowników bezawaryjnych Carinek.Jak siędba,tak sięma.