mi ts pali jak jezdze normalnie miasto troszke trasy to okolo 7,5lira,
jak tylko miasto i w sumie z klima i jak jest potrzeba to z depnieciem czestrzym to 8,5 wychodzi
sam jedzilem d4d i nie pieszczac sie palil mi po miescie okolo 6,5 ropy na sto
wiec to nie jest wynik super , po czipie moze ci wzrosnac ale nie musi z 5,litra do siedmiu
wiec roznica w spalanie nie jest drastycznie duza miedzy tsem, zwlaszcza ze ropa w cale nie jest teraz tania prawie jak beznyna 95okt,
zeby d4d dobrze jezdzil to jest troszke z tym zabawy, hamulce, zawias, chip , intercooler, dobrze by bylo miec lepsze fotele i przynjamniej 15 cali fele,
w tsie masz masz od razu dobra trakcje (twardszy) zawias, w nowych modelach vsc + kontrole trakcji , 15 fele, dobre siodelka pare ozdobek stylizacyjnych, i mocny silnik ktory zawsze mozna podkrecic co sam zamierzam zrobic,
z kazdym autkiem mozna powalczyc i dopiescic go zeby lepiej jedzil ale czy jest sens z dizla robic sciagcza? sam nie wiem
dla mnie beznyna i jej charakterystyka jest mi blizsza w sposobie poruszania sie po zakresie silnika

a co do pomiarow mojego to wstepny pomiar 0-100 z bratem na pokladzie i pelnym bakiem to 9,3 sek
moze bez brata i z pustym zbiornikiem bylo by z 8,8-8,9sek t w sumie z 110kilo mniej hehe
jak zrobie dolot i czipa w granicy 114koni to pewnie 8,5 sek bedzie spokojnie

pozdrawiam