to prawda ze d4d bedzie ekonomicznym autkiem i jako dlubniety calkiem szybkim,
moze dla niektorych tez dawac duzo frajdy z jazdy czymu nie,
ciesze sie ze wlasciciele d4d maja mozliwosc podkrecenia mu mocy w prosty sposob,
okey
do lifsona
"..moim zdaniem trzeba sobie jasno zdac sprawe, ze ani zwykly yaris ani TS to nie sa zadne samochody "sportowe", kto uwaza ze tak jest, chyba znajduje sie w jakiejs glebokiej depresji i frustracji spowodowanej prawdopodobnie brakiem funduszy na sportowe auto. pewnie, ze mozna je jakos (i to bardzo) usportowic, ale tak czy inaczej TS dla mnie pozostanie urzadzeniem dla ludzi, dla ktorych sens jezdzenia samochodem sprowadza sie do sprintow spod swiatel i tyle."
tu masz racje ze ts nie jest sportowym autkiem,
bo jak pisalem wczesniej
gdybym mial kupowac auto tylko na sprint to napewno nie byl by to ts tylko np typer 3-4letni
ts jest usportowiona wersja i jak na te klase samochodu, malego autka miejskiego, posiada przyzwoite osiagi,
a co do jazdy spod swiatel ,,hmmm to tak jak pisalem wczeniej jezeli ktos chce kupowac tylko po to auto by jazde autem sprowadzic do prostego pisk i hampel to wybor aut jest szeroki a tees demonem szybkosci w ogolnym rankingu usportowionych, sportowych czy modyfikowanych aut nie jest,
bo dla mnie dobre osiagi maja samochody ponizej 7sek do 100,
ja kupujac auto chialem miec umiarkowane w spalaniu, dynamiczniejsze niz wikszosc aut na drodze, malo psujace sie, i nowe, dlatego wybor padl na yarka, z wyboru tego, pomimo ze jest on kompromisem pomiedzy kilkoma zalozeniami doboru auta jestem bardzo zadowolony
generalnie polecam yarka ts