Jeszcze nie spotkałem klekota o pojemności 1,4 :lol: który nawet po modach jechał równo z YTSem :!:
D4D + chip i TS - to dwa światy - 99 % wypowiadających sięnie jeżdziło TSem i nie zdaje sobie sprawy że - TS jest z Japonii a nie od żabojadów, ze oprócz budy prawie wszystko jest inne niż w zwykłym Yarku i nie mówie tu o zawiasie czy fotelach, ale np. skrzynia biegów - ma tak krótkie przełożenia że elastyczność ma bardzo podobną, a nawet lepszą niż klekoty o podobnej pojemności, do tego ten dzwięk silnika :idea: czy to nie jest w jakiś sposób istotne - dla mnie jest bo to daje duża frajde aż chce sięjeżdzić, bo spalanie to kwestia ważna - ale YTS wcale dużo nie pali - uważam że 8,5 l na setke po mieście z cięzką nogą jest do zaakceptowania kiedy objeżdzam D4D po chipie :twisted: :lol:
p.s. jak by ktoś miał wątpliwości to jeżdziłem d4D i weloma innymi klekotami, obecnie od tygodnia jeżdze nową BMW 320 D 163 konie i ok 340 Nm 8,3 do paki - i jest fajnie - spory moment i małe spalanie ale nie ma tej frajdy jak w wysokoobrotowych autach spalinowych i tyle :!: