Autor Wątek: carina combi czy camry combi  (Przeczytany 9890 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

bele

• Gość
carina combi czy camry combi
« Odpowiedź #30 dnia: 19 Września 2005, 14:51:29 »
niemieckie auto odpada w naszym piknym kraju (zlodziejstwo) a poza tym niezawodnosc toyo przewyzsza reszte o sporo.
co do prowadzenia to chyba nie jest aż tak źle, i tak będe pod wrażeniem przesiadając sięz felicji combi hehe.
moja deska ma 3,4 m ale będzie mniejsza w przyszlości, ale 230 cm to juz robi wrażenie

danielo

• Gość
« Odpowiedź #31 dnia: 19 Września 2005, 17:38:37 »
Cytat: Perzan
Żadne cudo, ale zapraszam w zimie na tor w Kielcach

no zima, na stadardowym zawieszeniu, to juz nie jest tak rozowo. tyl potrafi dosc czesto uciekac. latwo wyjsc z tego operujac gazem, ale jednak juz nie trzyma sie tak dobrze. mam oczywiscie na mysli Carine.

Offline marcin

• Junior Administrator
  • Toyot Spamer
    • 3vz.pl
« Odpowiedź #32 dnia: 19 Września 2005, 20:18:48 »
Cytat: bele
niemieckie auto odpada w naszym piknym kraju (zlodziejstwo) a poza tym niezawodnosc toyo przewyzsza reszte o sporo.
co do prowadzenia to chyba nie jest aż tak źle, i tak będe pod wrażeniem przesiadając sięz felicji combi hehe.
moja deska ma 3,4 m ale będzie mniejsza w przyszlości, ale 230 cm to juz robi wrażenie

każde ukrądną jak będziesz miał pecha, no ale fakt że szybciej pójdzie szpanerskie audi niż rodzinna toyka:)

3,4 to musiałbyś wywalić przednie prawe siedzenie i tylne złożyć - wtedy bez problemu jedziesz z deską w środku. po felicji kombi na pewno będziesz pod wrażeniem... spalania :D
3VZ.pl

bele

• Gość
« Odpowiedź #33 dnia: 21 Września 2005, 08:17:56 »
napewno będzie wyższe spalanie ale fela przy spokojnej jeździe w mieście spala 11-12 litrów a na trasie 9 litrów przy 110 i delikatnym operowaniem siępedałem z tego co czytałem do camry spali do 18 w mieście a na trasie od 12 a  w carinie jest o 1-2 litry mniej niż w camry więc aż tak źle nie będzie.
naszej carinki nie chcieli nigdy ukraść a z camry to nie wiem jak jest ale po co jest AC, wiem że to siętak łatwo mówi ale toyoty rzadko kradną tak mi sięprzynajmniej wydaje
pozdro

Offline marcin

• Junior Administrator
  • Toyot Spamer
    • 3vz.pl
« Odpowiedź #34 dnia: 21 Września 2005, 10:37:03 »
no mam nadziejęże rzadko, zwłaszcza że roczniki już mało interesujące... a jak camry kombi to musieliby kraść na zamówienie, bardziej chodliwe są sedany...  AC może troche kosztować,ale w sumie opłaca sięniezależnie od wszystkiego - jak cokolwiek stukniesz to byle szpej będzie kosztował więcej niż roczne AC :) powodzenia
3VZ.pl

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl