Autor Wątek: Podświetlenie deski rozdzielczej i konsoli środkowej - Ave T22  (Przeczytany 36250 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

beavis

• Gość
Odp: Podświetlenie deski rozdzielczej i konsoli środkowej - Ave T22
« Odpowiedź #30 dnia: 25 Lutego 2007, 12:31:38 »
nie pomyslalem ze mam kierownice na maxa do gory  :|.. dobrze ze nie polamalem nic..
ale numer to chyba nie mam co w ogole rozbierac..bo w instrukcji mam napisane ze sa kontrolki do swiatel...jestescie pewni tego?
czyli podczas jazdy tak naprawde nic sie nie swieci oprocz podswietlenia licznika i temp/godz ??

qwerty123

• Gość
« Odpowiedź #31 dnia: 27 Lutego 2007, 15:13:11 »

czyli podczas jazdy tak naprawde nic sie nie swieci oprocz podswietlenia licznika i temp/godz ??

Jak to ? Swiecą się cyfry, komputerki LCD, i powinno byc widoczna ikonka ECONO, czyli np. jak utrzymujesz stala predkosc lub masz zdjeta noge z gazu, wtedy sie pokazuje. Jak jedziesz na swiatlach dlugich/przeciwmieglnych to tez powinna byc ikonka ze masz wlaczone, tak samo z kierunkami.

przemo2.0td

• Gość
« Odpowiedź #32 dnia: 27 Lutego 2007, 17:33:55 »
Kolego qwerty123 zanim coś odpowiesz to zapoznaj sie z wątkiem!!! w dieslach nie ma kontrolki economizera! I kropka ani kontrolki od świateł mijania czy tez postojowych ogólnie jak włączysz światła to   mijania to tylko podświetlenie deski i kokpitu sie zapali tak jest w t22 przed i po FL i koniec!     

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl