Co do kabli - narazie zostaw i zobacz jak będzie śmigać na LPG. Jeśli będzie coś z nimi nie tak to zawsze wymienić zdążysz.
Właśnie zrosiłem je ponownie wodą i tak dość mocno no i są przebłyski.Poprostu w kilku miejscach są niebieskie "punkty" , zaznacze ,ze jak woda zaczęła wysychać ,to nic nic niebłyskało.Auto przy przyśpieszaniu nic zapłonu niegubi ,ale jednak mocno je polałem wodą i błyska się.Mało ,ale jednak...Czy w takiej jednak sytaucji mam je wymienić? Mam kable od nowości niewymieniane.
Denso kabelki kosztują w ASO 325zł ,sam umiem je wymienić,bo to przecież żadna sztuka.Na wymiane świec i dodatkowo i chyba po raz końowy filtra paliwa( kupie Boscha za 60zł i w ASO mi wymienią ,bosch chyba będzie pasował??) jestem na piątek w ASO umówiny.
Czy jakieś kable jakościowo do denso podobne polecacie??Oczywiście chodzi o niższą cene,ale ostatecznie niezbawi mnie ta kasa wydana ,bo i silnik poczuje sięlepiej.
:cehhh mam ostatnie dni cieszenia sięmocą 140KM w carinie ,termin przesunął sięz 12 na 3 pażdziernika ,więc za tydzień i dlatego tak teraz wymieniam potrzebne rzeczy.
Prosze napiszcie co z tymi kablami