Po dłuższej nieobecności na forum wróciłem i widzęże musże zacząć od spraw nieprzyjemnych :(
Wiem pomyliłem się, sprawdziłem w książce i rzeczywiście nie ma takiego czujnika, za co pszepraszam qnaro i deena.
Chwała Ci za to, że umiesz publicznie przepraszać. :live
I co to ma do rzeczy, że nie jestem pełnoletni , nie mam prawa jazdy, nie mam cariny. Nie tylko ja jej nie mam na ym forum :?: :?
Zapewne nie tylko Ty. Akurat tutaj ani wiek, ani posiadanie Cariny wiek nie mają nic do rzeczy. Krzysiek deczko sięzagalopował. :aangry
Jednakowoż Twoje odpowiedzi były w tonie jakbyś wiedział na 100%, że taki wyłącznik jest (szczególnie ta druga nie była zbyt miła), więc nie dziw się, że Krzyśka poniosło. Ja również zagotowałem w pierwszym momencie jak zobaczyłem taki tekst.
I nie kwestionuj mojej wiedzy skoro nawet mnie nie znasz!
Poczytaj swoje wypowiedzi. Sam dajesz podstawęaby kwestionować Twoją wiedzęna temat Cariny :(
Może zrób tak jak ja: jak czegoś nie jestem pewien na 100% to albo sięw ogóle nie odzywam, albo piszę"być może", "nie wiem na pewno", "chyba" itp. od razu zaznaczając swoją nie do końca znajomość tematu.
Kończymy ten off-topic i proszęsiętrzymać tematu.
Jednocześnie Ty i Krzysiek macie w tym momencie moje pierwsze "ustne" ostrzeżenie. Jeżeli któryś z Was wróci do tej sprawy - dostaje regulaminowy tuning nicka.
Tyle tytułem porządków. Możecie siępokłócić albo pogodzić (co raczej będzie lepsze) na priv.
Sprawa zamknięta.
Perzan.