Autor Wątek: Zapach nowego samochodu  (Przeczytany 14155 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Jackal

• Gość
Zapach nowego samochodu
« dnia: 13 Sierpnia 2004, 17:48:15 »
Network Q – część należącego do GM Vauxhalla zajmujaco sięsprzedażą samochodów używanych zatrudniła naukowców do wyprodukowania "zapachu nowego samochodu".

Zespół naukowców ma opracować zapach, który będzie zbliżony do zapachu wnętrza nowych samochodów. Zapach ten ma być następnie pompowany do samochodów używanych sprzedawanych w sieci Network Q. W ten sposób klienci będą mogli w większym stopniu odnieść wrażenia, że ich używane auto jest "jak nowe".

Trzeba zacząć zbierać kasę:-)

Smok

• Gość
Zapach nowego samochodu
« Odpowiedź #1 dnia: 13 Sierpnia 2004, 22:48:39 »
Oj tego zapachu nigdy nie zapomnę!!!! Nie wiem czy to właśnie dla niego nie kupuje sie nowych aut.

Madzia83

• Gość
Zapach nowego samochodu
« Odpowiedź #2 dnia: 14 Sierpnia 2004, 10:12:47 »
Tak to fakt - zapach świeżutkiego, nowego  samochodu jest niepowtarzalny. Niestety ja do tej pory nie miałam okazji poczuć go w swoim aucie   :mrgreen:  ale w tym od ojca to tak. Rewelacja.

Smok

• Gość
Zapach nowego samochodu
« Odpowiedź #3 dnia: 14 Sierpnia 2004, 10:17:41 »
Madzia - słuszna uwaga!
Zapach CUDZEGO nowego auta jest zupełnie inny niż zapach WŁASNEGO nowego jeździdełka. Nawet jeżeli to ta sama firma i model to własne pachnie zupełnie inaczej.
Po prostu czuć , że TO MOJE !!!!

Madzia83

• Gość
Zapach nowego samochodu
« Odpowiedź #4 dnia: 14 Sierpnia 2004, 10:26:31 »
Tak Smoku. Chć wiesz, każde auto z biegiem czasu nabywa niepowtarzalnego zapachu, takiego własnego. Jak wsiadasz do czyjegoś wozu to łatwo wyczujesz tą różnicę. Słowem: każde auto ma swój własny zapach (może byś z dodatkiem np. wanili lub jak u mnie brzoskwini) mimo różnego wieku. Nówka czy weteran.

Smok

• Gość
Zapach nowego samochodu
« Odpowiedź #5 dnia: 14 Sierpnia 2004, 10:29:30 »
Ja miałem na myśli zapaszek totalnej nówki- taki do tygodnia po odebraniu z salonu!!!

Madzia83

• Gość
Zapach nowego samochodu
« Odpowiedź #6 dnia: 14 Sierpnia 2004, 10:31:06 »
Wiem wiem ale co ja mam zrobić jak moje auto miało już pewnie kilku właścicieli... ale to nic, teraz jest moje  :mrgreen:

Smok

• Gość
Zapach nowego samochodu
« Odpowiedź #7 dnia: 14 Sierpnia 2004, 10:34:54 »
Wiem biedactwo wiem. W sumie przy zakupie auta płacimy za wiele ,,wodotrysków" ale za żaden nie przepłacamy tyle co za zapach nóweczki.
Jedynym wyjściem po zakupie używanego auta jest porządne sprzątanie- pranie dywaników, tapicerki, szorowanie plastików. Jka sięczłowiek nasprząta i widzi tego efekty to czuje, że TO JEGOOOOO !!!!

Madzia83

• Gość
Zapach nowego samochodu
« Odpowiedź #8 dnia: 14 Sierpnia 2004, 10:36:12 »
Nioooooo i ja tak zrobiłam zaraz po zakupie.

Smok

• Gość
Zapach nowego samochodu
« Odpowiedź #9 dnia: 14 Sierpnia 2004, 10:37:41 »
BRAWOOOO  :bbravo  :bbravo  :bbravo
Pawda cze w czystym a na dodatek samemu wysprzątanym o wiele milej???

janmor

• Gość
Zapach nowego samochodu
« Odpowiedź #10 dnia: 15 Sierpnia 2004, 15:50:54 »
Mój pachniał pięknie a teraz jeszcze ładniej lasem i szyszuniami  ::szczena::  :mrgreen:  :twisted:  :twisted:

Smok

• Gość
Zapach nowego samochodu
« Odpowiedź #11 dnia: 15 Sierpnia 2004, 22:27:27 »
Cytuj (zaznaczone)
szyszuniami

??????
 Co to takiego?????

Madzia83

• Gość
Zapach nowego samochodu
« Odpowiedź #12 dnia: 16 Sierpnia 2004, 08:22:50 »
KOledze chyba chodziło o szyszki (tak mi sięwydaje..) -  owoce drzew iglastych :mrgreen:

janmor

• Gość
Zapach nowego samochodu
« Odpowiedź #13 dnia: 16 Sierpnia 2004, 09:40:04 »
Oj ludzie = filmów animowanych nie oglądacie?  ::szczena::  :roll:  :lol:  :lol:  :lol:

Szyszunia to powiedzonko z "EPOKI LODOWCOWEJ"  i Madzia miała rację- chodzi o szyszkę :tonguepop  :tonguepop  :tonguepop   :D  :D  :D

Pozdrawiam

Smok

• Gość
Zapach nowego samochodu
« Odpowiedź #14 dnia: 16 Sierpnia 2004, 12:27:08 »
aaa takie buty!!!!  :aduh
Wybaczcie - miałem okres zaćmnienia  :idea

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl