Witam
Ciesze sie ze forum powrocilo!
Wracajac do sprawy głosnikow to dostalem nowe, w sumie dostalem caly nowy system helixa ( cale nowe pudełko) a przeciez oddalem same woofery. wiec mam bonus za długi czas czekania.
Dlatego firme 2e-everpol z warszawy ( ul. Puławska 403) polecam goraco, powaznie traktuja kazdego klienta.
Systemu juz niemontowalem , sprzedalem odrazu a na je miejsce zakupilem system DLS R6A i jest w trakcie montazu bo w sumie moje audio robione jest na nowo: przewody głosnikowe nowe Cordiala 2x2,5mm2 , super kable, izolacja ,OFC 99,98, skrecane wzajemnie itp., nowe zasilaje 35 mm2 Caliber do bagaznika kable - i + do akumulatora, system napedzac bedzie Xetec vector 150.2, a radyjko niebawem zakupie ( juz czeka na mnie) alpine 7906r :-D ,
zostalo mi jescze kable polozyc ( musze jescze peszel kupic) , troche mi sie z drzwiami zeszło bo R6A wymagaly nowych dystansów i oglnie jeszcze solidniej wygluczylem drzwi ( raz mata app twarda, dwie warsty maty dekarskiej i jest na to paste głuszaca) i tapicerka oczywisce tak samo,
Duzo roboty ale moze bedzie dobrze, w nastepnej fazie musze popmyslec nad dobrym monoblokiem pod suba jl 10w0 bo taki mi wystarczy