Dwie sprawy - postaram siękrótko i treściwie:
1) Ile może kosztować tylny spojler do Corolli Liftback? Tak z ciekawości pytam, jak mi coś strzeli do głowy żeby sobie "upiększyć" samochód :wink: :cnice Nie wiem - kupować np. w MAAG-u, czy pojechać na szrot? A może na giełdę? I czy można taki spojler założyć samemu? Pewnie trzeba wywiercić dziury w klapie ... hmmm, sam to bym sięchyba bał ... same niewiadome, kurczę :chmmm :cnice :cnice
2) Moja Corolla była początkowo wersją ciężarową, a co za tym idzie wersją 4-osobową. Poprzedni właściciel zmienił ją na samochód 5-osobowy (na stacji Auto-Fus). I tu jest jeden mały kłopot, choć może to i wcale nie kłopot. Otóż środkowe tylne siedzenie ma oparcie, natomiast nie ma "siedziska" - po prostu brakuje tej gąbki czy jak to siętam nazywa. Tapicerka jest i pewnie dałoby siętam tęgąbkęwłożyć. I tu drugie pytanie: próbować wsadzić zwykłą gąbkęze starego materaca, czy jechać do sklepu z częściami do japońców (w moim przypadku brytyjczyków)? Niby mnie to nie przeszkadza, bo mam dwójkędzieci i dwa foteliki z tyłu, także nikt i tak sięmiędzy nie nie zmieści, ale jakbym w przyszłości chciał tam kogoś posadzić, to trzeba by to poprawić.
W zasadzie obie sprawy to tylko takie luźne dywagacje, ale będęwdzięczny za jakieś wskazówki czy podpowiedzi (ale nie typu "daruj sobie, nudzi ci się?" :cnice czy "zejdź na ziemięzostaw ten samochód w spokoju!" :cnice )
:wink: Jacho