w jednaj z Cari sedanie GLi mam : el.szyby x4 , el. lusterka , el. reg reflektorów , halogeny przeciwmgłowe, el. szyberdach ,c.zamek , welur , pełna regulacja siedzeń kierowcy i pasazera (czyli tak jak w drugiej Cari mam tylko siedzenie kierowcy z pełną regulacj a tak w tej oba) była klima do kolizji , po niej nie ma chłodnicy ale reszta do klimy jest (czyli oryginalnie była), ekonomizer , spryskiwacze reflektorów , podgrzewana przednia szyba , podłokietnik w tylnej kanapie ( w wielu XLi i GLi które z angli na czesci trafiały do mnie nie było

) , oryginalnie lusterka w kolorze nadwozia , gril po FL w chromie , 2x airbag (równiez do kolizji poniewaz pózniej juz tylko airbag kierowcy włozyli) , ABS , alufelgi Artec`a , oryginalny bagaznik dachowy gratis

- auto sprowadzone z Austrii , rocznik 97 , i numer nadozia zaczynający sie od JT :D , sprowadzona indywidualnie przez pierwszego właściciela z Japoni (szkoda ze Navi nie miała i klimatronika co wystepowało w azjatyckich Coronach :( ) , a... i w dowodzie jak i na wszystkich papierach od auta widnieje pod nazwą Toyota Corona
w drugiej Cari GLi mam el.szyby x 4 , el. lusterka , el. reg reflektorów , klima , c.zamek , pełna reg. siedziska kierowcy , halogeny , alufelgi - auto sprowadzone z niemiec , rocznik 94 , jeszcze JT
Mój wuj kupował Carine w 1995 roku i od ręki dostał w wersji GLi , nie miała tylko klimy z takiego najbardziej powszechnago wyposazenia cari.