Autor Wątek: Corolla Verso  (Przeczytany 42254 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Jackal

• Gość
Corolla Verso
« Odpowiedź #30 dnia: 23 Sierpnia 2004, 13:15:37 »
Cytat: szad
niestety, takie sa zasady wolnej konkurencji... a dlaczego jest ave 2.4 ?? bo pojawila sie nowa honda accord 2.4 ktora i tak jest szybsza od tojki ale zawsze jest.

Może by zaczęli oglądać siena konkurencjęz Europy, czyli z 5 silników benzynowych i 3-4 diesle na model.

Honda powiadasz? Może Mazdę, tylko martwi mnie ich nędzna sprzedaż w Polsce, a co za tym idzie mało seriwsów, które nie mają na czym ćwiczyć.

szad

• Gość
Corolla Verso
« Odpowiedź #31 dnia: 23 Sierpnia 2004, 13:17:29 »
a jakie plusy ma mazda? jak dla mnie tylko niska usterkowosc... czyli to co honda i toyota... w toyocie mam jeszcze bardzo fajne zawieszenie + mocne silniki :D

Jackal

• Gość
Corolla Verso
« Odpowiedź #32 dnia: 23 Sierpnia 2004, 13:24:55 »
Mazd nie kradną ;-) i mają bardzo ładne linie i wnętrza.

W Polsce niestety pozostaje problem z ceną (niby unia, a ceny jak za japończyki przed unią), silnikami 1-2 na model, diesli w ogóle nie robią, tylko Ford czasem coś podrzuci, ni i mało salonów/serwisów.

Poczekajmy aż więcej będzie nowych Accordów (drogie) i opinii userów.

szad

• Gość
Corolla Verso
« Odpowiedź #33 dnia: 23 Sierpnia 2004, 13:26:53 »
heh nie zalezny mi na ladnym wnetrzu... ma byc funkcjonalnie... a wyglad? na co komu wyglad jak samochod ma ponizej 7 sek do 100 :D

kazdy lubi co innego.. narazie zostaje przy moim TSie i mysle o wzmocnieniu silnika.. jak mnie sie powiekszy rodzina (duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo czasu) to moze pomysle o zmianie :D

Jackal

• Gość
Corolla Verso
« Odpowiedź #34 dnia: 23 Sierpnia 2004, 13:47:26 »
Jak to po co komu wygląd? A nie może ładnie wyglądać, być funkcjonalny i bardzo szybki??

A no właśnie rodzinka. Ja już patrzęna to bardziej jak Torreador, oglądam vany :D

szad

• Gość
Corolla Verso
« Odpowiedź #35 dnia: 23 Sierpnia 2004, 13:50:03 »
a znasz jakas mazde ladnie wygladajac funkcjonalna i bardzo szybka dostepna na naszym rynku? bo ja nie :/

Jackal

• Gość
Corolla Verso
« Odpowiedź #36 dnia: 23 Sierpnia 2004, 13:55:38 »
RX-8

szad

• Gość
Corolla Verso
« Odpowiedź #37 dnia: 23 Sierpnia 2004, 13:56:41 »
zapomnialem napisac REALNEGO :D

Jackal

• Gość
Corolla Verso
« Odpowiedź #38 dnia: 23 Sierpnia 2004, 14:03:20 »
Ja nie pisałem o Mazdach jako o autach dla Ciebie, oprócz RX-8 oni takich nie mają. Pisałem ogólnie, bo ja wybrałbym Mazdę6 przed Accordem i Ave, a o takich pisaliśmy. Jeśli chodzi o szybkie, to wśród japońców .... prawie nie ma co wybrać, ale to nie w tym wątku.

szad

• Gość
Corolla Verso
« Odpowiedź #39 dnia: 23 Sierpnia 2004, 14:07:13 »
szybkie ladne i japonskie? tylko impreza :D

wwtcka

• Gość
Corolla Verso
« Odpowiedź #40 dnia: 23 Sierpnia 2004, 14:18:07 »
Cytuj (zaznaczone)
szybkie ladne i japonskie? tylko impreza

ja bym dodał Skyline i Evo :mrgreen:

toreador

• Gość
Corolla Verso
« Odpowiedź #41 dnia: 23 Sierpnia 2004, 14:18:31 »
Milo sie czyta Wasze wypowiedzi,odnosze wrazenie ze znacie sie na temacie.A jak juz mowa byla o cenach to ile kosztuje ta Verso w Polsce?W Hiszpanii najtansza wersja to 1.8 VVT-i Luna macene 20800 euro plus 320 lakier metalik.Okolo 500 euro mniej wyniesie mnie ten Outlander,ktorego dzisiaj po poludniu pojdziemy zamowic.

szad

• Gość
Corolla Verso
« Odpowiedź #42 dnia: 23 Sierpnia 2004, 14:24:02 »
outlander??? a jezdziles tym? ja mam jakies malo mile wspomnienia z mitsu...

1.8 7 osob: TERRA

cena: 82 400,00 zł

SOL cena: 89 700,00 zł

PRESTIGE cena: 102 700,00 zł

tym ostatnim jezdzilem, super fura, tyle ze 1.8 to zdecydowanie za malo :/

Jackal

• Gość
Corolla Verso
« Odpowiedź #43 dnia: 23 Sierpnia 2004, 14:30:17 »

Mam nadzieję, że żartujesz. Impreza jest szybka, ale nie ładna. IMO Subaru Impreza to najszpetniejsze auto wśród japończyków, stylistykąnawiązująca do modeli z lat 80-tych  :bojjjjjjjjjj  Tfuj...

Torreador
Mitsubishi będzie tańsze, bo ostatnio tak źle im idzie (całemu koncernowi), że mocno obniżyli ceny aut, tylko czy za rok, albo dwa będziesz miał gdzie go serwisować  :roll:  :roll:

szad

• Gość
Corolla Verso
« Odpowiedź #44 dnia: 23 Sierpnia 2004, 14:33:12 »
Cytat: Jackal

Mam nadzieję, że żartujesz. Impreza jest szybka, ale nie ładna. IMO Subaru Impreza to najszpetniejsze auto wśród japończyków, stylistykąnawiązująca do modeli z lat 80-tych  :bojjjjjjjjjj  Tfuj...

heh no widzisz, tez tak kiedys myslalem, ale przejedz sie tym samochodem.. zobacz jak sie zachowuje na drodze... na zakretach, co mozna z nim zrobic na np szutrze... zakochasz sie tak jak ja :D

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl