Kryspin ta instalka to : reduktor-emmegas, układ elektroniczny- stag, przełącznik/centralka- stag. Gaz zakładałem w lipcu 2004r. tej instalacji niepodłancza sie do komputera bo niema wejścia na wtyczke. To jest prosty badziew którego niereguluje sie za pomocą kompa tylko analizatorem spalin i kręceniu śrubą. A ten krokowiec to jak napisałem na wolnych obrotach jest całkowicie otwarty a jak dodaję gazu to czasami sie przymyka lekko a czasami całkowicie, no i jak ja moge wymijać auta jak ja mu daję po garach a krokowiec mu zmniejsza dawke gazu, a powinien chyba na odwrót. Ale znalazłem karte gwarancyjna, instalacja miała 24mies. gwarancji to znaczy do lipca 2006. Ale byłem u nich juz tyle razy że pewnie teraz znów sie wywina, a wogóle to jak dzwonie to niema takiego numeru, chyba sie zwineli, albo im ktoś ryje obił za ten szmelc co montują. Niewiem spróbuje sie jakos z nimi skontaktować i wymusic zrobienie tej instalki tak jak ma być. ps. tez sie dziwiłem co to za instalka co sie niereguluje jej kompem. I co ty na to Kryspin ? Pozdrawiam
A na tym kompie od gazu pisze AUTRONIC AE-304 4 CYLINDERS UNIVERSAL SIMULATOR