Oj ludzie!! Robcie jak chcecie ale jak juz macie Camry to troche powagi nie rubcie z tego Golfa, bo to juz nie ta klasa, jakby nie patrzeć to już limuzyna. Osobiscie uważam ze w każdym aucie tuning to nie potrzebnie wydana kasa a wygląd żadko jest poprawiony, w wiekszosci przypadkow auto gorzej wygląda a robić takie rzeczy w Camry to według mnie brak wyczucia smaku. Ale moze to tylko moje odczucie.
- zgadzam się z Tobą w 47,5%, golfa z Camry nigdy nie zrobimy - za to z golfa możemy wyklepać przystanek autobusowy, małym nakładem kosztów:) Co to tuningu, to może sprecyzujmy - jak zabieramy się do tego z jajami, czyli tuning polega na poprawie właściwości samochodu, bądź jego bezpieczeństwa - to akceptuję. Byle z wyglądem nie przesadzić i Camry nie jeździła na chromach 20, nie miała skrzydła na dachu i płyty winylowej na lusterku...
Czy tuning rzadko czy często poprawia wygląd to już kwestia gustu. Jednak zmiana podświetlenia to nie jest nawet droga sprawa, a co do modyfikacji to warto poprawiać to co można. Np. dzisiejsze samochody mają trochę przyjemniejsze dla oka podświtlenie. 10 lat temu wyglądało to inaczej, były inne standardy. Jeżeli ktoś uważa, że aktualnie coś wygląda/działa lepiej i ma możliwość polepszenia tego to popieram.
Oczywiście wszystko z umiarem.
Pozdrawiam
- o tak, chociaż szczerze mówiąc nie znam auta, które mniej jara po oczach zegarami niż Camry. Mam 2 nowe Toyki w domu, i uważam, że ten zielony z Camry jest super. chociaż oczywiście może się komuś nie podobać. Bezwstydnie przyznam się jednak do biało-niebieskawych postojówek W5W, fabryczne wyglądały przy xenonach żółto-pomarańczowo. teraz jest ciut lepiej. Fotki niebawem ( jak uzupełnię ubytki przedniej części Camry ). pzdr