Atóż to
. A tak na marginesie to nie sądzicie że kłopoty mogą być, tak jak w przypadku naszego kolego Def'a od starletki turbo, ze skrzynką biegów. Co z tego że Yarisie Kruchego przybedzie mocy jak nie będzie jej mozna wykorzystać, bo przełożenia skrzyni będa nie odpowiednie i momentalnie skoczą obroty a Yarisa nie będzie przyspieszała.....
Moje problemy ze skrzynia nie byly spowodowane modyfikacja, tylko wczesniejsza eksploatacja. Teraz jest juz ok :]
Zbieram fundusze na tloki i korby od Glanzy :twisted:
Co do topicu, to serdecznie witam mlodszego braciszka w gronie turbodoladowanych maluchow

Mam do ciebie pytanko - czy po modyfikacji mierzyles na hamowni czy rzeczywiscie jest przyrost mocy? Bo tak na moj gust, jezeli odprezyles silnik i doladowales tylko 0.1 bara, to jak dobrze pojdzie to wyrownales moc seryjna ( nie mowie o momencie, ktory zapewne wzrosl ).
Zdecydowanie nie Amator (ma koszmarną opinię) a Kruchy robił u Fazziego.
Co do kosztu to proponujępytajcie sięKruchego na Priv
Polemizowalbym......... jak sie rozgladalem za turbo, to froti bylo jedna z niewielu firm, ktora niestety nie wzbudzila mojego zaufania.... z tego co slyszalem to modyfikacje turbo raz im wychodza, raz nie. Co innego instalacje podtlenku, w ktorych sa naprawde dobrzy.