Red Point raz piszesz, że gwarancja nie obejmuje tarcz i klocków a chwilępóźniej oczekujesz wymiany na gwarancji, bo przebieg 30k km to mało jak na zjechane klocki. Twierdzisz, że yaris pali Ci 5 litrów na mieście i jak można wnioskować jeździsz bardzo wolno, bo inaczej sięnie da chyba, że wszędzie ma sięz górki, dobra pali 5 i tak twierdzisz i OK. tylko sięcieszyć, a jak do tego mają sięhamulce, że niby są do bani, bo składany we Francji, to ja Ci powiem, że też mam składanego we Francji, autko jest tyrane od dotarcia cały czas na maksa, nie odpuszczam nawet jak jestem zmęczony, pali dużo więcej, jest dużo jazdy gdzie hamulce są katowane i klocki wytrzymały blisko 40 tysięcy. Nie jest to tylko moje doświadczenie, bo mogęsiętu powołać na wwtcka gdzie sytuacja jest bardzo podobna tyle, że wwtcka ma 1.3 i jeszcze mocniej daje. Wszyscy mamy identyczne klocki, którym po za pyleniem wiele zarzucić nie można. Może czas zastanowić sięnad tym czy nie za często hamujesz hamulcami a nie silnikiem i to może być powodem. Oczywiście pozostawiam sobie margines błędu na to, że faktycznie ktoś Ci wsadził jakieś trefne hamulce, choć prawdopodobieństwo jest bardzo małe.