Witam,
Nie chce Cie straszyc Lenox, ale objawy masz podobne do moich... jesli pewny jestes ze:
- chlodnica wody i klimy jest czysta (i szczelna)
- korek chlodnicy jest OK
- termostat jest OK
- pompa wody sprawna
- uklad jest szczelny
...to proponuje pojezdzic autkiem ostro, odczekac z 5-10 min, odkrecic swiece i zajrzec do cylindrow (oczywiscie z tylnymi moze byc problem) jesli w srodku jest plyn to masz odpowiedz: peknieta glowica :(
Ja z takimi samymi objawami walczylem chyba z 2-3 miesiace, az w koncu pojechalem do sprawdzonego mechanika i wszystko sie wyjasnilo.. Tu chcialem podziekowac dla Manka, ktory podal mi namiar na super mechanika kolo Warszawy (Maniek pisalem do Ciebie maila z podziekowaniem, ale chyba poczta na tkp niezbyt dziala bo nie dostalem od Ciebie odpowiedzi..pewnie mail nie dotarl)..wracajac do mechanika to fajny gosc znajacy sie na Camry, tylko strasznie zarobiony, mialem troche przygod ale wszystko w koncu wyszlo OK

U mnie byla peknieta przednia glowica miedzy swieca a zaworem, mialem ja regenerowac ale mechanik znalazl mi druga glowice w cenie regeneracji starej...teraz w najwieksze upaly moge stac pare godzin w korku i cieszyc sie stabilna temperaturka i chlodnym powietrzem z klimy, czyli tak jak powinno byc