hehe, lennox, nie zrażaj się :D
jesteśmy dość konserwatywni, dlatego między innymi jesteśmy na tym forum, a nie na forum golfa II ;D
pisałeś o pomysły i krytykę, i jedno i drugie pojawiło się

na jakim forum nie napiszesz, to będą 2 nacje, każda o innym zdaniu.
ja pisałem swego czasu na tuningowym w sprawie IV generacji LPG, potem w sprawie stożka, potem o większe felgi, itp itd... za każdym razem była część ludzi ekstremalnych twierdzących np że na 18" się super komfortowo jeździ, stożek daje 40 koni, a gaz to profanacja... z drugiej strony byli ludzie wiedzący jakie mamy drogi, że stożek owszem daje, ale więcej kurzu w silniku, i że nie żyjemy w emiratach arabskich, tylko w kraju gdzie za wypłatę można ledwo kilka razy zatankować do pełna...
także nie traktuj wszystkiego jako atak, a raczej jako wskazówki że niektóre rzeczy po prostu do niektórych aut nie pasują...
jeśli chcesz mieć coś bardzo wyjątkowego - skup się na mechanice. zrób całą zawiechę, załóż jakieś wypasione hamulce, przygotuj silnik pod turbo, pomyśl może o skórze, car audio itp...
ale
1) nie zakładaj aluminiowego skrzydła na klapę, bo Ci odbiorą dowód, a F&F z tego i tak nie będzie, bo napęd z przodu ;d
2) nie przesadź z "glebą" bo do Polski nie wjedziesz
3) 16" jest ok, i naprawdę więcej nie trzeba...
4) resztę już pisałem

pzdr