Witam ,Panowie miałem ten sam kłopot z układem kierowniczym nawet pisałem juz o tym na forum , przyczyną naszych kłopotów z kierownicą jest krzyżak na drązku kierowniczym ,tez mi sie w to nie chciało wierzyc bo jak tak mały detal może stawiac taki opór ze po skręceniu kierownica nawet nie potrafiła wrócic z powrotem (jazda w koło dobre na ronda ) na razie obeszłem ten problem troche po amatorsku ale chodzi płynnie,jakby dopiero co auto zjechało z lini montażowej ,sposób amatorski to wąż z wodą i płukanie krzyżaka trwało to 5 minut jakiś 2 miechy temu i narazie mam spokój ale obiecuje ze sie tym poważnie zajme. A jezeli chodzi o piszczenie paska to proponuje wymiane koszt 16 zł no i niestety najlepiej z kanału , jest przy tym troche roboty bo trzeba ściągnąc pasek z alternatora no i dojście takie nie za wygodne, można sprubowac naciągnięcie jezeli regulacja pozwoli ale skoro mam sie przybrudzic przy naciąganiu to wole poświęcic pare minut więcej i miec nowy paseczek,a pozatym mniejsze ryzyko, ze stary szczeli gdzies na drodze.
Dzieki i pozdrawiam