Trafiłem niesamoiwitą okazję - Starlet 1,3 rok 98, przebieg ok 56 000 km, samochód niebity, z pełną historią seriwsu w ASO! Od trzech lat auto stało w ogrzewanym garażu aż w końcu właścicielka zdecydowała się oddać ale tylko w dobre ręce. Z racji tego że to niesamowita okazja to nie chcę zawieść obecnej poprzedniej właścicielki

i utrzymać samochód w dobrym stanie i poprawić kilka szczegłów

Po pierwsze felig (temat kilka razy poruszany już...):
chcę założyć 14'ki z oponami Uniroyal Rallye 680 165/65R14. Zapewne nie będzie problemu ze zmieszczeniem się koła w nadkolu ale czy ktoś przy takiej szerokości opony kręcił bez wspomagania? A może ktoś wie, czy na jakiekolwiek alumki do Starletki da się założyć gumy węższe niż 165???
No i czy są jakieś gumy które rewelacyjnie sprawują się w Gwiazdce? Ktoś może coś polecić?
Po drugie sygnalizacja rezerwy:
Wskaźnik paliwa działa ale sygnalizacja rezerwy już nie - miał już może ktoś taki przypadek? Do czego najpier się zabrać w takim przypadku?
Po trzecie:
Czy ktokowlwiek dokładał klimatyzację do takiego pojazdu? Jak wygląda taka operacja?
Po czwarte... "komfortowe dodatki":
Chodzi mi po głowie założenie takich udogodnień jak centralny zamek, elektryczne szyby, radio MP3 z przyzwoitymi głośnikami z przodu, podświetlenie przestrzeni bagażowej - jeśli ktoś ma informacje jakie są problemy, koszty czy np. dobre warsztaty z okolicy Katowic zajmujące się takimi "cudami" chętnie poczytam

Jeszcze kilka słów o samochodziku...
Auto na prawde ma 56 tyś km

Znamy się z właścicielką "od kołyski" i mam pełne zaufanie i gwarancje tego, że wiem wszystko co się działo z tym autem

Obecnie ma wymieniony olej (Mobil 1 5W-50), filtr oleju, świece (NGK), filtr powietrza. Wyczytałem już, że filtr przeciwpyłkowy można wymienić - przy pierwszej okazji wymienie

Poza tym samochó został sprawdzony przez mechanika - wszystko wygląda OK! Stan rewelacyjny...
I taki stan chcę utrzymać - w związku z tym, proszę o informację - co wymieniać, na co zwracać uwagę, żeby wszystko zostało tak jak jest teraz - czyli rewelacyjnie
Z góry dzięki za pomoc 
Pozdrawiam!