Wieszak górny czyli łącznik stabilizatora silnika jest ok bo niedawno był wymieniany natomiast bardziej bym obstawiał poduszki dolne,na D mam lekkie wibracje całej budy oczywiscie jak stoje. Jak wchodze w zakret lub jade na rondzie to skrecając w lewo mam taki dziwny odgłoś jakby silnik sie też przechylał i wydobywają sie wibracje taki odczuwalny odgłos zmiany pracy silnika (drganie) na prostym odcinku jest ok,natomiast przy hamowaniu takim mocniejszym czuc jakby ten silnik chciał wyskoczyc z ramy też są te drgania.Moim przypuszczeniem są poduszki tylko nie wim które i jak je sprawdzic,zaznacze że skrzynia działa poprawnie bez żadnych przeciągniec itp zaznacze że moja camruśia była lekko walona przodem moze to jest powód tych niepokojących drgań, podczas jazdy jest podobny problem tylko że jest coś takiego jak puszcze gaz i tak raptownie dodam go spowrotem to jest też takie pukniecie które wydaje mi sie na jakiś luz lub coś innego. Jak podniose maske i wrzucam D i potem na R to cały śilnik aż sie wygina do przody i do tyłu co właśnie wskazuje mi na walniete poduszki tylko które?????
Co myslicie na ten temat???????????
Ale sie rozpisałem---------Pozdrawiam i dzieki z góry za odpowiedzi