Autor Wątek: Łącznik stabilizatora Yaris 2000  (Przeczytany 49503 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline smokofilidanek

• Toyot Chodzacy
Odp: Łącznik stabilizatora Yaris 2000
« Odpowiedź #60 dnia: 02 Lutego 2020, 17:27:09 »
od siebie dodam że w lokalnym inter carsie i autopartnerze najmniej zwrotów mają na graty od Meyle,cena praktycznie taka sama co za łączniki febi czy też inne podobne więc możesz sobie sprawdzić.
tez slyszalem w IC ze MEYLE sa ok ale te wzmacniane z indeksem HD ? takich do Yarisa niestety nie produkują...                 
Cytat: Mechu
Ja często sobie łączniki sam.
Wystarczy trochę poliuretanu i stara śruba.
   Kupujesz te z Olkusza?  Masz jakies dobre i pewne zrodlo? Slyszalem ze dobre gumy robila jakas Polska firma, ktora siedziala w pudelku starego juz nie prosperujacego JC. Teraz to wszystko z Chin. Mysle o TRW ale 70 za lacznik to troche duzo..     

Offline Pueblo

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #61 dnia: 02 Lutego 2020, 20:33:07 »
Nie sugeruj się za bardzo tym HD  :-P są po prostu dobre jakościowo za ludzkie pieniądze,kup sobie byle co z : swag,lemforder,febi,meyle wszystkie kosztują podobnie 30 parę zł np w APARTS.

ps: A co do gum/tulei to np Polski TedGum robi dla Lemfordera i wcale nie padają szybciej niż znane Germańskie firmy klepiące swój towar w Chinach.

Offline mechu

• Toyot Spamer
    • Meszyński Car Audio
« Odpowiedź #62 dnia: 02 Lutego 2020, 21:12:43 »
Kupowałem pręt chyba sh95 i docinałem.

Offline Marioosz

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #63 dnia: 12 Września 2024, 14:15:06 »
Dzisiaj zauważyłem w jakim stanie są łączniki stabilizatora. Te gumy zaczęły odłazić i wykrzuszać się. W sumie nic nie stuka, nie puka, bynajmniej nic nie odczuwam, ale one tak wyglądają.
Czy trzeba to pilnie zrobić, czy zostawić jak jest?  Yaris 2004 1.3.

« Ostatnia zmiana: 12 Września 2024, 14:17:34 wysłana przez Marioosz »

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl