Autor Wątek: malowanie lamp w Carince (F)  (Przeczytany 33479 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Bisua

• Gość
malowanie lamp w Carince (F)
« Odpowiedź #30 dnia: 17 Września 2004, 13:16:28 »
wiem widziałem twoje niezła robota :) ale wole folią mniej roboty a mysle z efekt podobny.

Offline E9

• Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #31 dnia: 17 Września 2004, 14:32:10 »
Cytat: Bisua
wiem widziałem twoje niezła robota :) ale wole folią mniej roboty a mysle z efekt podobny.

jak już nakleisz to daj cynk jak wygląda i jak to sięnakleja (na ciepło czy inaczej)
no i jaki efekt

8)

Connect 1.8TDCi 109KM i 260Nm by Vtech :)
Tego słucham - http://www.polskastacja.pl - Lata 80-90

Offline TURBO

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #32 dnia: 18 Września 2004, 21:59:19 »
A możęktoś z was wie,zna firmęktóra specjalizuje sięw robieniu lamp ala lexus na zamówienie ?

jami

• Gość
« Odpowiedź #33 dnia: 18 Września 2004, 22:17:06 »
Cytuj (zaznaczone)
No ale na ciemno to nawet niewiem jak jest w przypadku badania tech. też coś sie moze niepodobać....

Raczej sięnie czepiają. Ja mam u siebie czarne lampy, chyba farbą maźnięte, nie wiem bo to poprzedni właściciel zrobił. Nie mam z nimi na przeglądach, ani z policją problemów. Faktem jednak jest, że nie po to były fabrycznie wielobarwne, żeby je na czarno mazać, w efekcie czego ich jasność pozostawia wiele do życzenia.

szuto

• Gość
« Odpowiedź #34 dnia: 20 Września 2004, 19:08:52 »
Tez do swojej Cari zapodalbym lexusy, mam nawet projekt i jak narazie nie znalazlem firmy ktora by sie tego podjela...

Bisua

• Gość
« Odpowiedź #35 dnia: 24 Września 2004, 14:13:19 »
mam już kupioną folie dzis jak tylko dostane autko to bede kleił :)  fotki tez poźniej wrzucę:)

Bisua

• Gość
Uda³o sie
« Odpowiedź #36 dnia: 24 Września 2004, 18:24:42 »
no i co o tym sądzicie ??

NoAbla

• Gość
« Odpowiedź #37 dnia: 24 Września 2004, 18:45:07 »
@bisua - chyba przesadziles z kompresja zdjecia :D.

FAWORYT

• Gość
« Odpowiedź #38 dnia: 24 Września 2004, 19:24:05 »
No ,wygląda fajnie,ale zależy jak to świeci,no wiesz,kierunki,wsteczny,ale spoko :athunbsup

CarinaGTI

• Gość
« Odpowiedź #39 dnia: 24 Września 2004, 19:24:59 »
zobaczymy jak w realu - wtedy ocenimy :-D

Bisua

• Gość
« Odpowiedź #40 dnia: 24 Września 2004, 22:23:23 »
Cytuj (zaznaczone)
No ,wygląda fajnie,ale zależy jak to świeci,no wiesz,kierunki,wsteczny,ale spoko  
coż w tym problem :( musze kupić żółte zaróweczki bo normalnie są białe wiec daja teraz czerwone swiatło co do wstecznych to jeszcze zobacze bo rónie fajnie wygladał bez oklejonych wstecznych
co do kompresji to chciałem zeby jak najmniej miejsca na forum zajeły a wystarczy klikną ci są wieksze :)

szuto

• Gość
« Odpowiedź #41 dnia: 24 Września 2004, 23:56:59 »
Nawet fajnie wyszlo! Ale wsteczne lepiej zrob biale bo niebiescy beda sie czepiac...
O/T Masz najladniejszy kolorek pasujacy do Cari i pewnie o tym wiesz...  :wink:

NoAbla

• Gość
« Odpowiedź #42 dnia: 25 Września 2004, 00:03:04 »
@bisua - a ze sie tak przyczepie - nie wiesz czy z takim czyms mozna wyjezdzac za granice?

@all - czy np jesli mam Yarisa I (ten przed FL) - i jak wloze do niego nowe lampy na tyl - to czy serwis/policja/straz graniczna/Polizei - beda sie tego czepiac - czy sa jakies normy to regulujace (bo mam mozliwosc okazyjnie kupic takie lampy)

Bisua

• Gość
« Odpowiedź #43 dnia: 25 Września 2004, 00:16:07 »
Cytuj (zaznaczone)
O/T Masz najladniejszy kolorek pasujacy do Cari i pewnie o tym wiesz...  
Wiem  :tonguepop  :tonguepop  co do wstecznych też sie własnie zastanawiam czy nie sciagnać gdyż najbardziej chodziło mi o kierunki któe dosc brzydko wygladaja tylko musze te zarówki kupić :( bo inaczej swieci na czerwono pod tym wzgledem chyba farba jest lepsza ale z tego co widze to jak jest folia to bardziej wyglada ona naturalnie wiec cos za cos :)
Czuczu raczej nie powinni sie czepać jeżeli swiatła dają własciwy kolor choć nawet nie zawsze gdyż wiele aut ma czerwone migacze i bez łapówek przechodzą normalnie badania :) po drugie najważniejszy jest polski przeglad jak go masz to nik cie nie powinien kwestionowac

p.s. jak sadzicie jak zmienia zarówki w migaczasz na pomarańczowe to bedzie lepszy ten kolor bo narazie to migają na jasno czerwony  :evil:

Bisua

• Gość
« Odpowiedź #44 dnia: 25 Września 2004, 18:03:00 »
no i sciagnełem ze wstecznych :) wyglada dalej dobrze :) choć nie tak masywnie ale dalej nie wiem co zrobić z tym zeby swieciło na pomarańczowo chyba pójde w końcu kupić jakąś pomarańczową żaróweczkę:)

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl