Autor Wątek: malowanie lamp w Carince (F)  (Przeczytany 33428 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

fakers

• Gość
malowanie lamp w Carince (F)
« Odpowiedź #60 dnia: 02 Listopada 2004, 17:16:18 »
Dzięki za odpowiedz ale raczej je pomaluje  bo znalazłem lakier do lamp w mojej kupie smieci "zarezykuje" dowodem rejestracyjnym. Zrobiłem sobie "symulacje" malowania na kompie i mysle ze bedzie to fajnisko wyglądało. Co do malowania wstecznego to narazie myśle czy go pomalować czy nie ..... ale znając siebie to po wstecznych nie bedzie śladu......hihihihi.

Bisua

• Gość
« Odpowiedź #61 dnia: 02 Listopada 2004, 19:47:52 »
Cytuj (zaznaczone)
Co do malowania wstecznego to narazie myśle czy go pomalować czy nie ..... ale znając siebie to po wstecznych nie bedzie śladu......hihihihi
mysle ze nie maluj jak chcesz zobacyzć wersjępomalowane migacze bez kierunków to zajrzyj do podforum nasze samochody i przyjrzyj sie Carince Szuto :)

fakers

• Gość
« Odpowiedź #62 dnia: 02 Listopada 2004, 21:46:47 »
Hm... ale mam teraz mące przeokropną fajna ta briken... Najpierw pomaluje same kierasy i zobaczęjak to bedzie wyglądało zawsze można psiknąć też wsteczniaki ale chyba masz racje jak trafie na jakiegoś emeryta podczas cofania to mogęmieć problemy z otwarciem tylnej klapki...... ( albo co gorsza z klapką i tylnymi drzwiami ).Lepiej nieraz pomyśleć za nich bo mozna miec kłopoty.....Dzięki Ci za porady narazie nie maluje wsteczniaków.
P.S "kurcze felek" ale te Twoje lampki podobali mi się.......hihihihi

jescze jedno P.S a niewiesz gdzie można kupić białe kierasy te boczne w błotnikach przednich.....tak pytam bo lubie wiedzieć takie rzeczy....hihihih  może mi sie jutro zachce takie mieć to juz nie bede Ci zawracał głowacji.

Bisua

• Gość
« Odpowiedź #63 dnia: 02 Listopada 2004, 23:08:20 »
Cytuj (zaznaczone)
jescze jedno P.S a niewiesz gdzie można kupić białe kierasy te boczne w błotnikach przednich.....tak pytam bo lubie wiedzieć takie rzeczy....hihihih może mi sie jutro zachce takie mieć to juz nie bede Ci zawracał głowacji.
niestety sam takich szukam z tego co słyszałem pasują od poprzedniego modelu corollki ale sam nie sprawdzałem :)

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl