Autor Wątek: Y T-Sport - warto!  (Przeczytany 54967 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Nikolas

• Gość
Y T-Sport - warto!
« Odpowiedź #75 dnia: 14 Grudnia 2004, 01:49:30 »
Zazdrość może doprowadzić do pogłębiającej siędepresji Dzik :-DD  :wink:

A tak na poważnie to mysle że racer narazie nie będzie sięścigał, ale jak wyczyje auto to będzie na co popatrzeć :twisted:

JaryÂś

• Gość
Y T-Sport - warto!
« Odpowiedź #76 dnia: 14 Grudnia 2004, 10:37:07 »
Nik ciekawi mnie parownanie waszcyh autek na 400m:D..szkoda ze tego ie zobacze... :|

Nikolas

• Gość
Y T-Sport - warto!
« Odpowiedź #77 dnia: 14 Grudnia 2004, 13:13:40 »
Cytat: Yaryś
Nik ciekawi mnie parownanie waszcyh autek na 400m:D..szkoda ze tego ie zobacze... :|

Też jestem cuekaw! :wink:

PieQt

• Gość
Y T-Sport - warto!
« Odpowiedź #78 dnia: 14 Grudnia 2004, 17:06:48 »
co do 400 to na pewno z Racer'em sięzmierzę- już tak świecka tradycja, ogólnie nie lubięna kresce stawać, co innego w mieście, no ale Racer już czeka, aby na mnie następny samochód sprawdzić ... bo ostatnio był remis ;)

Dzik nie zazdrościj, byłem osobiście zaangażowany w kupno tego Yaśka, więc sentyment wiesz .... a poza tym tu jestem zwykłym, szarym użytkownikiem, a tam muszęwas pilnować  :adiabelek

racer

• Gość
Y T-Sport - warto!
« Odpowiedź #79 dnia: 14 Grudnia 2004, 17:32:29 »
Do samochodu PieQta czujępewien respekt, więc nie wiem czy sięzdecyduję  :wink:

Poza tym muszęsięnauczyć "jeździć" Yariskiem, bo na razie to tylko się"przemieszczam". Ale i tak kolejny raz przyznajęże jestem miło zaskoczony tym samochodem.

Konfrontacja z PieQtem może być ciekawa, bo o ile wiem, od czasu poprzedniej próby wiele sięzmieniło w jego samochodzie...

A co do zmierzenia sięz Nikiem, to kiedyś obiecałem, że jak kupie TS`a to dam mu taką możliwość, a zwykle staram siędotrzymywać słowa... Ale wiem też, że to raczej formalność bo z moim mikrym doświadczeniem i niedłubniętą furą wiele po tym wyścigu spodziewać sięnie mogę :roll: Ale fun jest fun :)

dzik

• Gość
Y T-Sport - warto!
« Odpowiedź #80 dnia: 14 Grudnia 2004, 17:33:48 »
Cytat: Nikolas
Zazdrość może doprowadzić do pogłębiającej siędepresji Dzik :-DD  :wink:

Coz takie sa skutki jak producent wklada hamulce od scenica do clio  :D
Ja juz sue szykuje na rewanz panowie, jak sie okazalo moj setup na ktorym jezdzilem to bylo 158KM. Mam nadzieje jak naprawie dolot to bedzie seria, a niebawem jeszcze troche poprawie  :twisted:

Pieqt, mam nadzieje ze juz dmuchasz jakies 0.8-1 zeby pokazac co potrafi clio 1.2  :D

adi

• Gość
Y T-Sport - warto!
« Odpowiedź #81 dnia: 14 Grudnia 2004, 18:03:25 »
a moderator znow spi :roll:  :adiabelek

Nikolas

• Gość
Y T-Sport - warto!
« Odpowiedź #82 dnia: 14 Grudnia 2004, 21:14:42 »
Może jakiś mały wyścig w czwartek podczas spotu :wink:

Smok

• Gość
Y T-Sport - warto!
« Odpowiedź #83 dnia: 15 Grudnia 2004, 00:20:02 »
Prosze nie robić OT i trzymać sie tematu.
Jak temat jest wyczerpany to prosze o info i zamkniemy

Nikolas

• Gość
Y T-Sport - warto!
« Odpowiedź #84 dnia: 15 Grudnia 2004, 00:47:40 »
Zmieniłem nagłówek  w wątku - i rozmawiamy dalej o Yarisie TS - tylko jak słusznie zauważył Smok... nie schodząc z tematu :!: :bnono

alan03

• Gość
Y T-Sport - warto!
« Odpowiedź #85 dnia: 15 Grudnia 2004, 00:56:06 »
coś mi tu nie pasuje...
jeden mod rozmawia sobie o samochodach a raczej o wyścigach a drugi mod prosi o trzymanie siętematu i to wszystko na technicznym...
żeby było śmieszniej to jeden mod zmienia temat bo teraz obojęnie co napiszemy na temat TSki nie będzie OT

tak w ogóle to fajne alumki w tym Yarisku i zderzak chyba nie jest oryginalny :?:

Nikolas

• Gość
Y T-Sport - warto!
« Odpowiedź #86 dnia: 15 Grudnia 2004, 01:12:09 »
Cytat: alan03
coś mi tu nie pasuje...
jeden mod rozmawia sobie o samochodach a raczej o wyścigach a drugi mod prosi o trzymanie siętematu i to wszystko na technicznym...
żeby było śmieszniej to jeden mod zmienia temat bo teraz obojęnie co napiszemy na temat TSki nie będzie OT

tak w ogóle to fajne alumki w tym Yarisku i zderzak chyba nie jest oryginalny :?:

Smok ma racje - trzeba pisać na temat i nawet ja swojim postem na temat propozycji ścigania dałem małe OT - ale cały czas rozmawiamy na temat Yarisa TS i już nie wchodze w drogęinnym modom - tylko zmieniłem temat na bardziej aktualny, ponieważ racer już kupił TSa! :bwhatsup

Co do TSa na fotce - to do orygynalnego zderzaka są doklejone spojlerki i dlatego to tak wygląda, ale chciałbym zdobyć takie brewki do mojego YTS :modlitwa

JaryÂś

• Gość
Y T-Sport - warto!
« Odpowiedź #87 dnia: 15 Grudnia 2004, 01:38:45 »
poprawna zmiana nazwy topicu.  racer wybierz sie w styczniu na hamownie :wink:  dowiemy sie ile ma seria wkoncu :-DD

racer

• Gość
Y T-Sport - warto!
« Odpowiedź #88 dnia: 15 Grudnia 2004, 08:02:46 »
Na hamownie chetnie sie przejade, ale poczekam na jakas zorganizowana akcje zeby bylo taniej :)

Co do zmiany tematu - sluszna decyzja. Yaris TS kupiony i widze ze warto...

beep

• Gość
Y T-Sport - warto!
« Odpowiedź #89 dnia: 15 Grudnia 2004, 12:03:51 »
Gratuluje znakomitego zakupu!  :bbravo  :bbravo  :bbravo
Gdybym miał po raz drugi kupić Yarka, to też bym sobie takiego sprawił jak twój. :)

A może za rok kupięto:

jak wygram w totka ;)

---------------
Pozdro,
beep

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl