Jakby było dla mnie jasne to bym nie pytał, jak nie chcesz pomóc to poprostu nic nie pisz, Twoje posty zaczynają być mocno irytujące.
Chcę pomóc, tylko ludziom, którzy chcą dać sobie pomóc, a nie czekają z założonymi rękami na to, że się za nich znajdzie, naprawi, i podziękuje, że mogło się przy Camry porobić.
Nie mam już siły do bezmyślności, braku zastanowienia, i poruszania po kilka razy tego samego tematu, jak również do przekonania "im więcej napiszę na forum, tym większe prawdopodobieństwo, że auto naprawi się samo".
Jak chcesz, mogę Ci dać namiar na gościa we Wrocławiu, który ogarnia elektrycznie całą Camry bardziej, niż ja.
Tylko od razu uprzedzam, że gość jest chodzącym konkretem, i nie będzie się wdawał w dywagacje "a może to, a może tamto", jak również nie zrobi tego za darmo.
one zawsze takie były......
Z tego, co wiem, to jesteś na forum o kilka lat krócej ode mnie, wskutek czego wątpię w to, że przeczytałeś wszystkie moje posty. Co za tym idzie : nie uważam żebyś był kompetentny do oceniania całości mojej forumowej "twórczości".
Wydaje mi się, że widziałem gdzieś opcję "ignoruj", więc jeśli moje posty kogoś rażą, budzą w nim gniew, czy negatywne odczucia, to proszę mnie zignorować, jako użytkownika - tak będzie łatwiej dla obu stron.
pzdr