audiofilem to nie jestem ale po wyjęciu fabrycznego radia różnica jest bardzo dużo, istnieje więcej możliwości konfiguracji poprzez tzw. euqalizer oraz w ustawieniach samego zestawu częstotliwości tony niskie, wysokie, podbicia itp. pupy nie urywa ale zdecydowanie lepiej brzmi niż fabryczne i dla audiofilii większe możliwości indywidualnych ustawień.
Reszty nie ma do czego porównywać:
nawigacja - taka jaką sobie mapę ktoś zainstaluje. Antena gps zamontowana fixa zawsze łapie wiec ok. W tle działającej navi może grać radio, tv
telewizja - fabrycznie brak, tuner wyszukuje wszystkie programy jakie są dostępne, jakość bardzo dobra i jak zwykle uzależniona od zasięgu. W zestawie 2 anteny ok. 10 cm patyczki heheee....
Odtwarzacz dvd - fabrycznie brak, odtwarza większość formatów, dvd divx, mpeg, avi oraz standardy audio mp3, wma, ogg
Bluetooth - bez problemu łączy się z telefonem i innymi urządzeniami można słuchać muzyki z telefonu, tabletu, kompa. Możliwość pobrania książki telefonicznej
Sterowanie z kierownicy po małej modyfikacji, możliwość przypisania dowolnych klawiszy z poziomu zestawu.
Czytnik kart microSD - na jednej mam mapę na drugiej muzykę
Radio - zapamiętuje 10 stacji widocznych na ekranie
Możliwość podłączenia dodatkowego monitora podsufitowego i kamery cofania - mam czujniki wiec kamery nie instalowałem.