Ostatnio znajomy chwalił sięnowymi regulowanymi amorami firmy KONI: wystarczy dwa obroty w każdym amorku i już masz samochodzik mięciutki, a jak chcesz pojeździć extremalnie możesz go w jednej chwili zamienić w twarde taczki 
Ten znajomy miał pełną regulacjęzewnętrzną na tylnych amorach ?
Bo u mnie z przodu rzeczywiście tak jest że starczy obrócić śrubką i auto sięzamienia w taczkę, z tyłu natomist trzeba zdjąć koło, odkręcić amora, wdusić go, obrócić i w ten sposób zmienić charakterystykę, nie jest to takie straszne bo zajmuje z 20 minut

Co do ceny to jest lekko deprymująca jeśli chodzi o regulowane czyli żółte KONI z jakimiś sprężynami do kompletu od razu, więc jak chodzi o zawias niskobudżetowy to ten zestaw odpada zdecydowanie.
-->kfiatos, musisz sięliczyć że standardowe amory w zestawieniu z krótszymi i twardszymi sprężynami pożyją krócej, ale to nie znaczy ze jest to niemozliwe. Jak nie robisz 50 tys. km rocznie to nie będzie tak źle, ale padną po prostu szybciej. Nie wiem w jakim stanie masz amorki, spróbuj sięmoże rozejrzeć za regeneracją, tam mogą ci je również utwardzić. Nie wspomnęo tym jak miło ci siębędzie jeździło w zakrętach i jak rasowo będzie wyglądać obniżona Gwiazda

No i jak miło sięwjeżdża pod krawężniki i omija wystające studzienki :twisted:
Buda Ci nie powinna pękać, mi sięnic nie dzieje. Co do kół to kup sobie jakieś tanie aluski jak chcesz obniżyć auto. Ja mam 13" z takimi oponami jak Ty zimowymi i pop... w zakretach ino piszczą, iina sprawa że profil 50 np. trzymałby lepiej, no ale dziury mnie na razie leczą z takich pomysłów.