Nie chce zakładać nowego tematu, ostatnim czasem i tak już dwa podobne powstały... więc napiszę tutaj. Wiem, że na forum już te tematy były wielokrotnie poruszane (zresztą nie raz je czytałem), ale wszystkie są " z brodą".
Mianowicie chodzi o rozbudowę mojego "systemu"... Na początek może napisze co mam, a więc:
- radio Alpine CDE 101R
- głośniki w drzwiach i podszybiu Helix DB 62.1
- wyciszone matami przednie drzwi
W najbliższym czasie chce dołożyć:
- wzmacniacz - 4 kanały
- subwoofer + skrzynka
- kondensator
- jakiś zestaw solidnych kabli
Teraz trochę o tym czego oczekuje...
Na te 4 rzeczy które wymieniłem, chce przeznaczyć góra 1200 zł, w grę wchodzą rzeczy używane. Wszystko będzie zabudowane w bagażniku

Chciałbym, żeby to co kupie zagrało w miarę fajnie z tym co mam... nie chcę!!! nagłaśniać pół osiedla... tylko w aucie ma być "dobra scena". Kompletować sprzęt będzie mi pomagał kumpel, który siedzi w caraudio... ale chciałbym poznać opinię innych ludzi co do firm, modeli, co warto, a czego nie warto kupować.
Odnośnie suba... to nie ma być jakiś potwór... ma delikatnie masować... ale żeby bass był w miarę czysty...
Chętnie bym zobaczył też, jak macie "zabudowane" bagażniki... na forum wiele zdjęć już się niestety nie wyświetla

Chcę to jakoś solidnie rozplanować, żeby koła nie wyrzucać i żeby był nadal w jakimś stopniu użytkowy

No to się troszkę rozpisałem

... czekam na jakieś propozycje zestawów i porady