...Nie wiem za co te 500zł 
Za napis "alpine"

Dwa lata temu nawet mi przez myśl nie przeszło, że będe wzmaka do auta pakował... na radiu i głośnikach miało się skończyć

Radio miało być dożywotnio z tym samochodem, dlatego kupywałem nowe klocki, stąd cena 500 zł

Co do samego radia i jak ono gra, żadnych zastrzeżeń nie mam.
Raczej się nie zdecyduje, żeby dwa wzmaki wkładać, po pierwsze brak miejsca, a po drugie za 300 zł nie kupie dwóch w miarę porządnych wzmacniaczy (do 300 zł zamierzam kupić helixa db four).
Dlatego, chyba się zdecyduję na zmianę radia... kupię jakąś używkę do 400 zł, sprzedam swoje i nie wyjdę na tym najgorzej

W tym Alpine co w linku dodałem są 3 wyjścia, więc będzie już na przyszłość, jakby mi coś odbiło to suba będe mógł pod niego oddzielnie podłączyć

Chyba, że mógłbyś zaproponować jakieś modele

A jeszcze mam pytanie z innej beczki... odnośnie suba. Co myslisz o firmie Magnat. Bo z tej firmy jest kilka głośników o mocy 220 W rms, a mi by taki pasował. Tylko nie wiem co o tej firmie myśleć, niby dużo osób/ znajomych ma jakieś części z tej firmy, ale nie wiem dlaczego, ale jakoś ta firma mnie nie przekonuje... zreszta nawet jak patrze na zdjęcia głośników to jakieś takie plastkiowe... gorzej od boschmana wyglądają