Jak narazie dziękuję za oferte i za porównanie sprint monitor, z góry założyłem, że taka gablota z klimą, musi być zasilana silnikiem conajmniej 1.3, dlatego o 1.0 nawet nie myśle, gdyż takich to mam na pęczki, w dodatku jakbym chciał, to zakupiłbym już Yariske II i to w dodatku z pierwszych rąk, po pełnym serwisie i dostałbym na to fakture, co byłoby mi bardzo na ręke, ale nie o to tu chodzi, ja poprostu chce auto dla siebie, potrzebuje przejrzystych informacji, mam paru znajomych co jezdza Yarisami I z silnikami Pb i ON, jednakże ukierunkowuje się bardziej w kierunku wersji II, gdyż kobiecie się bardziej podoba, potrzebuje faktów przemawiajacy za Tak i za Nie, musze mieć twarde argumenty, aby móc negocjować, wiecie jak z kobietami ;-)
Sam od wielu lat jeżdże japończykami, więc wiele wyjaśniać nie muszę, tymbardziej, że ja dbam o kazdy samochód, pilnuje terminów i nie boje się autem wyjeżdżać w dalekie trasy, czego nie mogę powiedzieć o europejskich autach, na których też zjadłem trochę zębów, cieszy mnie japońska niezawodnośc i chce przy tym pozostać, nie chce aby wynalazki "żabojadów" psuły mi zdrowie, bo nie po to kupuje samochód aby on więcej stał na podnosniku niż jeździł ;-)