dzisiaj do mnie z płaczem przybiega, że odpaliła auto i chyba cos popsuła, bo niebieska kontrolka termometru się swieci, eh ta nadwarżliwość ;-)

No lepiej sprawdzić, ja przed zakupem sprawdzałem auto w ASO, tyle że mój jest krajowy i mnie też zależało na sprawdzeniu przebiegu autka.
A w ogóle to kupiliście poliftowego TSa, tak ?? Napisz cos więcej o nim bo ciekaw jestem
I jaki kolor ?? 
Tak poliftowy TS, kolor czerwony, auto z niemiec, auto wedle ksiązki serwisowej było po przeglądzie początkiem tego roku, no i faktycznie, zrobiłem pełny przegląd układu hamulcowego i zawieszenia, wymieniłem pare żaróweczek, posprawdzałem płyny, więc mogę powiedzieć tyle, cały układ hamulcowy tył i przód nowiza, oryginał Toyoty, mierzyłem tarcze i klocki, przód w niewielkim stopniu zużyty, tył w znikomym, hamulce wymagały czyszczenia jarzm, oraz przesmarowania prowadnic, hamulec ręczny wymagał korekty regulacji na szczękach, na przyszły rok zaplanowana wymiana płynu chłodniczego - obecny punkt zamarzania ma na poziomie -32st C, także do wymiany w przyszłym roku będa łączniki stabilizatora przedniego, gdyz korozja zaczeła się do nich dobierać, obecne siedzą twardo i luzów nie maja, wiec daje im jeszcze trochę czasu ;-), a no i klima otrzymala pełny serwis, czyli opróżnienie, test, napełnienie i odgrzybienie, mogę dodać jeszcze jedno, wydaje mi się, że autko zostanie na bardzo długo ;-)