0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
W każdym razie problem dotyczy tej, której numer podałem
Cytat: skodan w 04 Lipca 2016, 14:57:28W każdym razie problem dotyczy tej, której numer podałemProblem dotyczy tego, że Ty piszesz o elemencie, który nie występuje w każdym 2GR, a jedynie w tych, które mają chłodnicę oleju, podczas gdy ja piszę o części z pierwszego wpisu tego wątku, która do tyczy wszystkich, bez wyjątku 2GR'ów z początku produkcji. A różnica jest taka:
15767-31020
15772-31030
@marcinmMuszę jeszcze sprawdzić ten przewód, o którym piszesz, czytając stronkę do której linka znalazłem w tym wątku a także z jego tytułu wywnioskowałem, że to chodzi o przewód chłodnicy oleju. W każdym razie dzięki za zwrócenie uwagi EDIT- ten oczywiście też jest z gumową wstawką @ TT2002Co do akcji serwisowej, to dzisiaj dostałem maila TMPL z zapytaniem w jakim serwisie ma zostać przeprowadzona kampania serwisowa czyli wnioskuję, że chyba to naprawią. Ponadto dzisiaj dzwoniąc w sprawie tego przewodu olejowego do ASO (ASD wg nomenklatury TMPL) sami poprosili o numer VIN i zadeklarowali że zgłoszą temat do centrali.
Uprzejmie informujemy, iż przedmiotowy pojazd objęty jest następującymi kampaniami serwisowymi: • VVT-i Oil Hose Replacement , 1KET-087 • Spare Tire Carrier Cable on Sienna , 1KET-021• Shift Lever on Sienna , 4KET-115Po otrzymaniu akceptacji Toyota Motor Corporation za około 4 tygodnie zostanie Pan zaproszony do Autoryzowanej Stacji Dilerskiej Toyoty w celu przeprowadzenia czynności serwisowych związanych z kampaniami, którym podlega Pana samochód.
Jest wymieniony w pierwszej akcji. To jest właśnie Oil Hose.