Wzmacniacz w klasie AB. Akumulator fabryczny. Słuchać będę z pracującą przetwornicą DC więc akumulator nie powinien ucierpieć. Bardziej zastanawia mnie czy z obwodu ładowania akumulatora 12V można pociągnąć kilkadziesiąt amperów.
Czy można zmienić koła przód tył pomimo tpms? Mam dwa komplety kół z czujnikami zaprogramowane w pamięci auta.
Czy mogę prosić jeszcze o dokładną procedurę przełączenia drugiego kompletu czujników przy użyciu magicznego przycisku w schowku.
Czy w takiej porze zimowej jak obecnie, może z okolic górnych chłodnicy pojawiać się biały dymek? bez zapachu, temperatura silnika w porządku, płynu chłodniczego też nie ubywa.
Cytat: mrdruggist w 02 Grudnia 2020, 16:47:33Czy w takiej porze zimowej jak obecnie, może z okolic górnych chłodnicy pojawiać się biały dymek? bez zapachu, temperatura silnika w porządku, płynu chłodniczego też nie ubywa.Nie chcę cię martwić , ale to może ryksztosować ampulator bipolarny w termostacie.Z pół silnika do wymiany :(Jak po gwarancji to nie będzie tanio.
ampulator bipolarny w termostacie