Dokładnie i zaśmieca forum, zgłaszam do administracji, bo kolo się rozkręca.

Możecie to skomentować?
Co tu komentować jak to nic nie zmieni
Tak, zawsze latałeś do ASO, no ale obecne ceny wreszcie pognały cię po rozum do głowy. Taki późny pozytyw, bo Auris prepisowo tylko ASO był. Już nie wypada pisać, olej TGMO tylko z ASO i zawsze. Te ceny były i teraz tym bardziej są nie do przyjęcia. Pisałem już kiedyś, poszukajcie tej samej ilości oleju w takim koszcie, to już będą topy topów danego producenta. Choć wątpię by w tych cenach takie odszukać. Kupując nowe auto, powinno się kalkulować koszty przeglądów, ci dalej za ASO napiszą, robi dziadostwo.
Są tutaj osoby, które płacą prawie 2000 zł za pierwszy przeglad i są happy.
dotychczas jeździłem na przeglądy /Auris/ i nic swojego nie kupowałem
Chodziło mi, czy nie zrobiłem jakiegoś błędu, że sam wziąłem się za gromadzenie części na przegląd
@Colin nie wiem, nie widzisz z kim dyskutujesz, to ortodoks ASO. No i to infantylne robienie błędu przez kupowanie gratów w sklepie. Kolo stracha ma jeszcze po tylu latach w tylko ASO. Radzi się mechanika, po czym poradę pokrywa internetowym rankingiem i chce badań na lepszość Mann. Jak kupi MANN, obejrzy, zamontuje to się przekona czemu jest najlepszy. Ten na H to ja omijam łukiem, a Mann mam wszystkie od początku Aurisa u mnie. Mann kabinowy to kupuję trzeciego stopnia, nieosiągalnego w ASO za mniej niż ich węglowe.