Autor Wątek: Pilot czasem nie działa  (Przeczytany 17472 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kinga Macyszyn

• Gość
Dzia³a
« Odpowiedź #15 dnia: 22 Marca 2005, 09:05:56 »
Kochani,

pilot działa jak ta lala, o ile nie parkujępod PKiNem. Ale bardzo Wam dziękujęza pomoc.
Czy ja już mówiłam, jaka dzięki Wam jest fajna ta grupa i jak dobrze siętu czuję? A to dlatego, że nigdy nie czujęsięzostawiona bez pomocy.
Dziękujęi zgodnie z zaleceniami moderatorów zaczynam nadawać statusy "pomógł".

Offline Mekintosh

• Toyot Pełzający
  • **
Pilot czasem nie dzia³a
« Odpowiedź #16 dnia: 26 Lipca 2005, 21:01:21 »
Odświeżam nieco temat, bo dzisiaj dowiedziałem sie o bardzo prostym i niezawodnym sposobie na to, żeby pilot działał w okolicy nadajników czy przekaźników, które zakłucają jego pracę.
Pomyślałem, że komuś może sięto przydać.
Ja w centrum Wawy notorycznie miewałem takie problemy, tzn. żeby zamknąć czy otworzyć samochód musiałem kilka razy nacisnąć przycisk. Okazuje się, że aby tam lub w podobnych miejscach zamykać samochód  bez problemów, wystarczy naciskając guzik przystawić pilota do brody  :lol:  
Sprawdziłem - działa   :D
Od bananow sie nie tyje

Offline Oko

• Toyot Chodzacy
Pilot czasem nie dzia³a
« Odpowiedź #17 dnia: 26 Lipca 2005, 22:00:39 »
geremy clarkson w top gear kiedys o tym wlasnie mowil  :D  
u niego w programie z 2 razy wiekszej odleglosci reagowal samochod gdy przystawil pilot do glowy  :D

CarinaGTI

• Gość
Pilot czasem nie dzia³a
« Odpowiedź #18 dnia: 26 Lipca 2005, 22:02:25 »
Cytat: Oko
u niego w programie z 2 razy wiekszej odleglosci reagowal samochod gdy przystawil pilot do glowy  :D

heh pamiętam to jak testował to na jkimś torze :-DD ogólnie fajne z nich czubki, ale pożyteczni   :adiabelek

Offline Mekintosh

• Toyot Pełzający
  • **
Pilot czasem nie dzia³a
« Odpowiedź #19 dnia: 26 Lipca 2005, 22:34:07 »
Cytat: Oko

W takim razie szkoda, że nie oglądałem tego odcinka. Wcześniej bym sięo tym dowiedział.
Od bananow sie nie tyje

Spro-ket

• Gość
Pilot czasem nie dzia³a
« Odpowiedź #20 dnia: 26 Lipca 2005, 22:44:59 »
Także potwierdzam że to działa .
Ciało ludzkie w każdej sytuacji jest jakimś wzmacniaczem    :twisted:  
... ale nie na podwójnej odległości .

Cytat: Mekintosh
w centrum Wawy

Szczególnie pod Pałacem KiN Radzęuzbroić sięw cierpliwość i pykać .

Cytat: Mekintosh
w centrum Wawy

Offline Oko

• Toyot Chodzacy
Pilot czasem nie dzia³a
« Odpowiedź #21 dnia: 27 Lipca 2005, 00:09:18 »
to ja sie podlacze do swoich hertzo jak juz bede je mial  :D

Jaro

• Gość
Pilot czasem nie dzia³a
« Odpowiedź #22 dnia: 28 Lipca 2005, 19:44:32 »
W okolicach PKiN jest tak ogromne natezenie pola elektromagnetycznego ze w zasadzie nie ma urzadzenia ktore w jego bliskosci dziala 100% prawidlowo, kiedys idac sobie pod palacem ze sluchawkami discmena BEZ RADIA, sluchalem sobie radia, innym razem mialem problem z zamnkinieciem auta, poniewaz pilot reagowal dobrze tylko auto sie samo otwieralo spowrotem, ( drzwi byly dobrze zamkniete :P)

takze to jest to jedno miejsce w ktorym mozna sie zdenerwowac na autko zupelnie bez powodu ...

a co do ekipy TOP Gear to naprawde niezle z nich oszolomy ...

Jaro

• Gość
Pilot czasem nie dzia³a
« Odpowiedź #23 dnia: 28 Lipca 2005, 19:44:54 »
W okolicach PKiN jest tak ogromne natezenie pola elektromagnetycznego ze w zasadzie nie ma urzadzenia ktore w jego bliskosci dziala 100% prawidlowo, kiedys idac sobie pod palacem ze sluchawkami discmena BEZ RADIA, sluchalem sobie radia, innym razem mialem problem z zamnkinieciem auta, poniewaz pilot reagowal dobrze tylko auto sie samo otwieralo spowrotem, ( drzwi byly dobrze zamkniete :P)

takze to jest to jedno miejsce w ktorym mozna sie zdenerwowac na autko zupelnie bez powodu ...

a co do ekipy TOP Gear to naprawde niezle z nich oszolomy ...

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl