Z tego co wiem reflektory też normy spełniają, a że może być lepiej to subiektywna kwestia.
Właśnie reflektory, z tego co mi tłumaczono w ASO, z biegiem zaczęły świecić właśnie coraz gorzej (jajowaty kształt wiązki światła, tęcza i niedoświetlenie pobocza)...jakaś wada materiałowa...stąd możliwość wymiany.
No to może się okazać, że u ciebie jest to zużycie eksploatacyjne nie kwalifikujące się do wymianie bo usterka dotyczy generalnie aut z przed października 2013.

zużycie eksploatacyjne wydechu? o ile nie pordzewiał (a nie w tym rzecz) to Toyota musiałaby niezły badziew odstawić. Focus z 2003 roku z oryginalnym (acz pordzewiałym) wydechem pracował ciszej niż Auris przed wymianą układu wydechowego...Z tego co mi wiadomo po październiku 2013 roku zaczęli montować pozmianowe wydechy pozbawione cechy pierdzenia
ostatnio na przeglądzie pani powiedziała że to może być poluźniona osłona. Olali Nie popuszczę
Nie popuszczaj! Spisz sobie numer biuletynu technicznego, który podał Odyso i nie odpuszczaj. Z doświadczenia wiem, że w ASO Toyoty trzeba być upierdliwym bo obsługa albo nie zna biuletynów technicznych albo udaje, że nie zna. Nie wiem co gorsze...