Witam
Jutro żona kupuje Samsung Galaxy Core 2. Może będę miał czas to się pobawię (nie obiecuję, że już, bo w maju mnie nie będzie).
Jednak mam prośbę (wiadomo jak to jest na forum – najwięcej wiedzą ci co wiedzą najmniej – sorry – piszcie same sprawdzone informacje a nie usłyszane. Wczoraj byłem w salonie Play i Pan stwierdził, że „wszystkie wersje wyższe od S3 muszą pracować w mirrorlinku” i właśnie
to jest jego zdanie ale nie sprawdzone.
przypominam, że mirrorlink nie działa gdy samochód się porusza, oczywiście można to obejść
Co to za informacja – sprawdziłeś to osobiście lub widziałeś czy gdzieś słyszałeś? I powtarzam pytanie co i jak można obejść (nie wszyscy są elektronikami)
Wiecie chyba, że zakup telefonu wiąże się z ceną około 800zł i trudno to sprawdzić jeżeli akurat się takiej wersji nie ma ale nie wpuszczajcie kogoś na minę. Drugiego telefonu chyba sobie już nikt nie kupi.
Wcześniej czytałem, że w S3 i9001 działa tylko w wersji 4.0 (?) – (fakt czy domysły) ale dowiedziałem się z kilku źródeł, że przeinstalowanie Androida z 4.0 na 4,3 bardzo spowalnia telefon itd. itd. (ma za mało ramu ok. 1,0GB). Powrót do wersji 4.0 wiąże się z utratą gwarancji. Nowe np. Samsung Galaxy S3 Neo mają 1,5GB i to wystarcza na na And. 4.4 – ale czy maja mirrolinka to już nie wiadomo i nikt jeszcze nie sprawdził.
Witam,
To może dorzucę moje "trzy grosze". Sprawdziłem moje auto z Samsungiem S3 i Note 2.
Oba działają z mirrrorlinkiem toyoty prawidłowo, warunek: android w wersji mniejszej/równej 4.3 .
Nawigacja (Google maps) "dowiozła" mnie do domu szybko i sprawnie, znaną mi drogą. 
W tle leciała muzyczka, też z telefonu.
Test, na razie trwał 30 minut, co dalej zobaczymy.
Warunek androida 4.3 zmusił mnie do powrotu na Note 2 do starej wersji, miałem już na nim 4.4.2 .
Może trzymajmy się tej wersji sprawdzonej.
Jaka masz wersję Androida w
Galaxy S3 i9300 - jest małe ryzyko, bo gdyby było kiepsko to za tą cenę kupiłbym SG S3 i903 Neo - ta sama cena, 1,5GB Ram i 16GB pamięci,
ale jeżeli by chodziło ok z Radiem TT 2 - to trudno, niechby był ten gorszy telefon

pozdor
ps.
sorry jeżeli kogoś uraziłem w tak małym gronie.
i jeszcze jedno: jak już coś jest sprawdzxone to piszcie dokładne parametry telefonu bo np. Samsung Galaxy S3 już nie wystarczy

jest neo itd.