0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: Jay w 23 Marca 2022, 21:18:27Witam, jestem tu nowy. Chchiałbym sie poradzic odnośnie sprzedaży mojej Corolli lub Yaris i kupna nowego samochodu. Mozliwe udostępnienie zdjęc. W jakim dziale mogę to zrobic? Wrzuć tutaj linki do ogłoszenia.
Witam, jestem tu nowy. Chchiałbym sie poradzic odnośnie sprzedaży mojej Corolli lub Yaris i kupna nowego samochodu. Mozliwe udostępnienie zdjęc. W jakim dziale mogę to zrobic?
Cytat: bardos.1979 w 23 Marca 2022, 22:36:45Cytat: Jay w 23 Marca 2022, 21:18:27Witam, jestem tu nowy. Chchiałbym sie poradzic odnośnie sprzedaży mojej Corolli lub Yaris i kupna nowego samochodu. Mozliwe udostępnienie zdjęc. W jakim dziale mogę to zrobic? Wrzuć tutaj linki do ogłoszenia.Właśnie nie mam dodanego ogloszenia. Zastanawiam się, może ktoś miał podobną sytuację i moze coś doradzić. Chciałbym zmienić przynajmniej jeden z samochodów, ponieważ nie mam w nich nawet klimatyzacji. I w dodatku oba są 3 drzwiowe. Rozglądam się za czymś co będzie równie dobre i wytrzymale jak Corolla i Yaris. Ktoś coś poleci?
Krotki, pojedynczy sygnał dźwiękowy po zamknięciu auta.Nie zawsze to występuję. Ktoś wie co on oznacza?
Tak mam alarm.
Jak byście nie mieli komórki. Tak się martwicie i oburzacie
Obecnie nasze auta podłączone do eSIM teoretycznie mogą być inwigilowane. Czarna skrzynka zmieni tylko to, że będzie trwały zapis. Prawdopodobnie znajdzie się sposób na obejście tego ustrojstwa np. w formie dezaktywacji. Kreatywność ludzka nie zna granic
Cytat: vipmleko w 27 Maja 2022, 19:57:23Obecnie nasze auta podłączone do eSIM teoretycznie mogą być inwigilowane. Czarna skrzynka zmieni tylko to, że będzie trwały zapis. Prawdopodobnie znajdzie się sposób na obejście tego ustrojstwa np. w formie dezaktywacji. Kreatywność ludzka nie zna granic Z tą deaktywacją to chyba nie do końca, w razie w, ubiezpieczyciel może mieć problemy.
Cytat: GrzegorzC w 28 Maja 2022, 10:57:49Cytat: vipmleko w 27 Maja 2022, 19:57:23Obecnie nasze auta podłączone do eSIM teoretycznie mogą być inwigilowane. Czarna skrzynka zmieni tylko to, że będzie trwały zapis. Prawdopodobnie znajdzie się sposób na obejście tego ustrojstwa np. w formie dezaktywacji. Kreatywność ludzka nie zna granic Z tą deaktywacją to chyba nie do końca, w razie w, ubiezpieczyciel może mieć problemy.Tylko teoretyzuje… za chwile OC będzie uwarunkowane od punktów karnych. Mi ogólnie to nie przeszkadza, stwierdziłem tylko, że Polak potrafi i tyle w temacie.