Cześć ponownie, dziękuję za wszelkie wskazówki. Kupiłem moje piękne upragnione verso w benzynie i jestem przezadowolony. 2013 rok, 1.8 benzyna po liftingu.
Mam jednak kilka pytań:
1 . mam sparowanego iphone poprzez bluetooth i telefon ogolnie działa dobrze, jednak nie działa wazna usługa jak wybieranie głosowe z kierownicy. "usługa niedostępna" - taki komunikat mam po przycisnieciu guzika. Czy to wymaga jakiegos dodatkowego triku? Korzystam zarówno z ksiazki jaka mi sie sparowała z telefonu jak i zapisalem kilka waznych numerow. Bez zmian.
2. to samo w zwiazku z uslugami sieciowymi, niby udostepniam ineternet, ale to nie dzial
3. wiadomosci - sms to samo. Rozumiem, ze moze ma to zwiazek z obsługiwalnoscia do iphone 4 i softem 3.0? tak wyczytalem w instrukcji...
4. Pytanie o samo odpalanie. Jak powinno wygladac? bo mam czasem tak ze przekrece kluczyk na stan ON i wszystko sie pali. Airbag zapala sie na on i krece dalej na start i cisza. Ostatecznie odpala po przekreceniu od razu z 0 na start. ale to tak chyba nie powinno byc...?