Wracam do tematu brzeczenia przy hamowaniu silnikiem w mojej cari 2.0 od razu zaznaczam że nic z układem wydechowym no tak 99 % temat poruszałem już 4 miesiące temu i od tamtej pory nic się nie zmieniło jak brzeczało tak brzeczy ani mniej ani wiecej dodam dla wtajemniczonych że nie jest to brzeczenie typu odkreconej blachy ale po rozgrzaniu auta dochodzi gdzies zukładu napedowego i jest dość rownomierne na każdym biegu szczegołlnie na 1,2,3 jak pisałem przy hamowaniu silnikiem i rozpedzaniu przy niskich obr.pytam czy to może być sprzegło a dokładnie tłumiki drgan tarczy poza tym sprzegło pracuje ok, trochę haczy dwojka, nie przypadkowo pytam o to sprzegło bo auto stało w aso już 3 razy i nic, można by książkę napisać o ich diagnozach poczynając od łożysk skrzyni aż do tłumikow drgan kiedy wyrażałem zgodę naprawy po ich diagnozach nie mieli ochoty robić bo po badaniu stetoskopem okazywało się że to raczej nie skrzynia może sprzegło itd. co Wy na to? co jeszcze można zrobić wydać 1000; żeby tylko zajżeć do środka skrzyni a cos mi się wydaje że to nie bedzie nic tak poważnego bo jeżdze już trochę tysiecy i nic gożej . pozdro.