Hahah, nie zrozum mnie źle. Nie jestem jednym z tych co to się zarejestrował i już hejt. Przeczytałem ten wątek w całości jak również ?RAV4 2019 kiedy w Polsce?? bo jestem szczerze zainteresowany zakupem. Poza tym te dyskwalifikujące rzeczy są "dla mnie" niekoniecznie dla kogoś zainteresowanego zakupem lub już użytkującego auto; czysto subiektywne.
I tak jak jestem pod mega wrażeniem nowego designu i wyposażenia to jednak nie przystoi, aby w aucie za takie pieniądze nie było czegoś tak podstawowego, a jeżeli ktoś kupuje auto na powiedzmy 10 lat to trudno będzie się pogodzić z taką niedogodnością za kilka lat kiedy cały system AndroidAuto może zaoferować więcej niż obecnie. Inni będą to mieli, a ty panie "se patrz i płacz". Żeby było śmieszniej Toyota nie obiecuje upgradu wstecz. Dla mnie jest to ważne.
Obawiam się legendarnego już wyciszenia przy prędkościach 120-140km, ale to już będzie do sprawdzenia przy najbliższych dniach otwartych. Miejmy nadzieję, że zgodzą się na wyjazd poza miasto

Jazda miejsko/podmiejska mega komfortowa. Testowałem hybryde w takich warunkach i jest świetnie.
4% wartości przy dilerskim ubezpieczeniu jak bierzesz kredyt ? inni mają 3% - ale to już nie typowo wina auta