16. Nieaktualne i/lub abstrakcyjne ceny paliw !!! i to bardzo w aplikacji PALIWA (zapłaciłem za tą opcję i aktualizację na 3 lata 2500 zł) 17. Problematyczna w Polsce aplikacja Coyote. W to miejsce w Polsce oczywiście powinien być tylko Yanosik. Toyoto zacznij negocjacje.
Jezeli chodzi o yanosik juz kilka razy im mowilem a tak wogule teraz kiedy yanosik juz jest w krajach jak LITWA, Słowacja, Czechy i Polska Teraz powinna toyota dodac yanosika, było by wszystko fotoradary, kontrole prędkości prace drogowe nieoznakowane a tak to mamy co jakis nie polski Coyot ktory nawet w polsce nie ma zgłoszeń bez sensu.
Pisząc do yanosik.pl , Yanosik czeka na propozycje od TOYOTY , to yanosik jest otwarty pytałem i tych i tych Toyota mówi tak poinformujemy naszych osób decydujących i na tym sie koncy
Rozumiem ze odradzacie mi kupna nawigacji tak??? jesteście pewni ze się nie da yanosika ściągnąć ??? do toyotowskiej navi a co na to toyota mowi kto oto pytał ???
P.S. na yanosiku tez są ceny paliw na systemach android i windows 10 mi sie wydaje da sie aktualizować ceny klikając w ikonę stacji benzynowej