1. Hej a jak sprawdzić czy moja CHR'ka rozpoznaje pieszych ? (Pomysł z teściową przed maską niestety nie został zaakceptowany...). Pytam bo w instrukcji piszą ze nie na wszystkie rynki ten system jest dawany...
2. Co zrobić żeby moja CHR'ka udostępniła mi funkcję rozpoznawania mowy ? Póki co mam guzik na kierowbicy po naciśnięciu ktorego pojawia sie komunimat ze funkcja niedostępna :/ (ale że jak, za tyle polskich złotych brak funkcji którą mam w smartfonie za "2 kola" ??)
3. Do tej pory jeździłem autami z LPG... twierdząc że to idealne ekonomiczne rozwiazanie... myliłem się... hybryda wielkości SUVa, na oponach 225, 18 cali... spala mniej złotówek niż opel astra G 1.4 combi na oponach 185, 15 cali... a przy tym ma lepsze osiągi !
4. Nie działa mi funkcja domykania okna po zamknięciu auta na pilot, nawet gdy przytrzymam zamknięta kładkę... co zrobić ?
5. Nie działa funkcja otwierania okna z pilota po trzymaniu kłudki otwartej.
6. Jechalem autem z LED'ami i "z przodu" wcale nie świecą lepiej od "standardowych"... Szczerze, to poza wyglądem (głównie tylnych świateł) nie widzę różnicy. Moze jedynie to ze wysokość świateł w LEDach jest automatyczna, a w "standardzie" trzeba regulować ręcznie... nie rozumie dlaczego LEDy nie sa w standardzie w wersji dynamic...
7. Więcej wad ten samochód nie posiada. Czytałem o klamkach, o widoczności, malych oknach z tyłu... powiem Wam ze to są pierdoly ! Tak jest jeśli nie ma do czego się doczepić... Moja odpowiedź na te pierdoly jest taka: do klamek nie sięgają mi dzieci i to mnie b.b.cieszy, okna z tylu sa małe, a dzieci śpią jak bobry ! Widoczność? Auto samo parkuje, czujniki do okola auta a do tego kamera cofania... ze tak powiem spróbuj zaparkować tyłem na parkingu Sfery w B-B oplem astra g combi i zobaczysz co to slaba widoczność...
Tak więc jak ktoś zna odpowiedź na moje pytania to będę zobowiazany

pozdrawiam