Raczej zaniżasz wartość. Gdzieś na forum jest temat wymiany wadliwych reflektorów w Aurisach i o ile pamiętam koszt był znacznie wyższy.
powiem tak nie wiem czy zaniżam ale kłóciłem się z toyotą o całe 2 miesiące nie chciałem kupić style z LED bo miało przyciemniane szyby mnie nie interesują szyby i 17 stki kiedy auris jest wolny juz z 15stkami!@@!!@!@! w końcu pani aleksandra mówiła ze zmienią specyfikacje na tą co potrzebuje a koszt 2500 za LEDniestety zaznaczam nie dósło do zakupu bo bym miał model active z LEdamy bez STYLE ETC bez 17stek przyciemnianych ETC.......(I to jest prawda)
to kupcie wersje taką jak Wam pasuje i zmieńcie światła na ledy kupując cały klosz na allegro :D W czym problem?
po pierwsze nie Chce kupic skradzione nie wiadomo czy działające LEDy
a po drugie Toyota nie umie tego podłączyć!!!!!!!
Myślisz ze to takie proste kable nie są te same w Światłach led a halogenach
dla tego mówie ze toyota powinna Led miec dla kazdego LED czy xenon !!od nanjniszego wyposazenia co to Ledy to bezpiecenstwo nie potrzebuje skury czy przyciemnianych !
biezcie za przykład OPEL corsy maja juz xenony czy LEDY a YARIS nawet nie ma w ofercie yarisa z xenonami lub LEdami...................................