Ze swojej strony mogę napisać, że sprzeczanie się nad wyższością napędu na 4 koła nad napędem na 2 koła (lub odwrotnie) nie ma najmniejszego sensu. Każdy kupuje to co mu pasuje i nie ma sensu przekonywanie kogoś na siłę, że mu się coś przyda.
Właśnie kilka dni temu sprzedałem Outlandera z napędem na 4 koła, ale nie z tego powodu go kupiłem. Napęd na 4 koła przez ponad 9 lat użytkowania, przydał mi się... zero razy. Nie jeżdżę w trudnym terenie, nie jeżdżę po śniegu itd. Miałem tylko dodatkowy koszt do serwisowania.
Dlatego jak wybierałem wersje C-HR, ucieszyłem się, że nie uszczęśliwili ludzi na siłę oferując tylko wersje z napędem na 4 koła.
W kwestii tematu wątku - jestem na TAK. Swoją wymarzoną C-HR odbieram za nieco ponad tydzień i z pewnością będę witał innych użytkowników

PS. Niedawno testowałem z bratem C-HR'kę i jak wyprzedzała nas inna C-HR to pokazałem im (siedziało w niej także dwóch facetów) kciuka w górę

Ten siedzący od naszej strony tylko nieśmiało kiwną głową, a w jego oczach widziałem pytanie "ale o co Ci gościu chodzi? Znam Cię?..."